Scandal

28 Jula, 2020 20:00

GOCA ŠAULIĆ OTERALA SNAJKU! Rastavila Mihajla i Aleksandru!

Mihajlo Šaulić i Aleksandra Mladenović više nisu zajedno, a kako se šuška, raskidu je, navodno, kumovala Goca Šaulić!

NE ŽELI DA JOJ SE SIN MUČI SA PEVAČICOM!

Naime, ona nijednog momenta, navodno, nije pristala na mogućnost da joj pevačica bude snajka, i to ne samo Aleksandra, nego bilo koja jer je i sama vek provela s pevačem i vrlo dobro zna koliko je to teško za onu drugu stranu koja ostaje kod kuće.

„Goci je Aleksandra preslatka. Sviđa joj se što je vredna, mlada, uspešna, samostalna… Nema ona ništa protiv devojke”, objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

„Međutim, sve vreme je Mihajlu objašnjavala da je život u braku s nekim sa estrade jako težak. Posebno jer je on muško, pa se pitala kako bi on sutra sam čuvao decu dok mu je žena na turneji… Sve je to Goca i sama prošla dok je Šaban bio živ… Neprospavane noći, sama s decom, briga, čekanje… A sad kad bi ista sudbina mogla da strefi i Mihajla, nikako to nije mogla da proguta, pa se nadala da ta veza sa Aleksandrom nije ozbiljna. E sad, ako sudbina hoće da spoji Mihajla s pevačicom, može Goca zemlju da prevrne, džaba joj… Ali za sada je sve prošlo po njenom”, završava izvor SCANDALA!.

NOVI SVET! TAJNA AFERA, ISPLIVALE FOTKE STANIJE I ANASTASIJINOG DEČKA! SLAVICA ĆUKTERAŠ: ”KORONA MI JE UNIŠTILA KRV”! SANJA MARINKOVIĆ OTKRILA PRAVI RAZLOG RAZVODA!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!