Ćerka Ilde Šaulić
Svet

March 22, 2023 20:45

By

Tuga koja nikad proći neće: Ilda Šaulić imala spontani pobačaj

Pobačaj Ilde Šaulić bio je bolan 

Pevačica Ilda Šaulić u skladnom je braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem, a kruna njihove ljubavi je ćerka Ema. Ipak, 2020. godine pobačaj Ilde Šaulić na trenutak je skonio osmehe sa njihovog lica…

Pročitajte: Praznina u srcu na najvažniji dan – Ilda Šaulić drhtavim glasom saopštila tužne vesti VIDEO

Pobačaj Ilde Šaulić

Rajko Ristić

Međutim, želja njene naslednice je da dobije brata ili sestru. Ipak, Ilda smatra da bi u njenoj 44. godini života borba za potomstvo bila teška.

Pročitajte: Ilda Šaulić se borila da ne obruka očevo prezime – Šaban se zbog ove ćerkine odluke nikad nije pokajao

Pobačaj Ilde Šaulić

Rajko Ristić

– Ona to i dalje priželjkuje, vezana je za decu u porodici. Ona ih doživljava kao svoje – svoje. Mislim da mi je žao što je uskraćena, hajde, neću završiti tu priču o deci, ali iz ove perspektive, u ovim godinama, treba biti realan. Teško je ponovo se ostvariti u ulozi majke. Žao mi je što nema rođenog brata ili sestru – rekla je pevačica Ilda Šaulić u emisiji „Premijera“.

Pročitajte: Ilda Šaulić godinama krila svoju prošlost – Ovog, 30 godina starijeg čoveka, volela je pre Bojana 

Pobačaj Ilde Šaulić

Rajko Ristić

Inače, ćerka pokojnog kralja narodne muzike je 2020. imala spontani pobačaj u trećem mesecu trudnoće, zbog čega je mnogo propatila. Pobačaj Ilde Šaulić porodica je prebolela ali je ipak ostala tuga…

– Kad se u obzir uzme sve kroz šta sam prošla, dobro sam. Naravno, i dalje osećam neke posledice intervencije, ali sve će to proći. Mnogo je važnije da sam uprkos svemu uspela da sačuvam unutrašnji mir, da sam se pomirila sa situacijom, u čemu su mi neizmerno pomogli i porodica i prijatelji koji su za mene tu u dobru i u zlu – rekla je tada za „Gloriju“ Ilda.

Pročitajte: Najteži dan u njihovim životima – Ilda i Mihajlo rasplakali region (foto)

Pobačaj Ilde Šaulić

Rajko Ristić

Porodica Šaulić je početkom ove godine postala bogatija i za Manju, koju je dobio Ildin brat Mihajlo.

– Lepo se snalazi, jako lepo, ali dobro, oni su tek novopečeni… Uživaju u svakom trenutku. Njemu će se supruga i ćerkica uskoro pridružiti u Švajcarskoj, pa će biti kompletni. Devojčice su čudo, ja sam mu to rekla pre nego što se Manja rodila. Rekla sam mu: ‘Ti si gotov sada, kada dođe još jedno žensko u našu familiju’. Zaista je tako, šarmirala ga je prvog trenutka kada ju je ugledao. Muškarci su generalno slabi na ćerke – rekla je Ilda u pomenutoj emisiji.

Pobačaj Ilde Šaulić nije ostao velikog traga budući da lepa pevačica danas uživa i materinstvu…

Pročitajte: Najlepše vesti stižu iz porodice Šaulić – Mihajlo ispunio očevu poslednju želju

Pobačaj Ilde Šaulić

Rajko Ristić

Podsetimo, pre deset dana je obeležena godišnjica smrti legendarnog muzičara Šabana Šaulića, ali Ilda nije prisustvovala pomenu zbog obaveza u Americi.

AUTOR: SVET

IZVOR: Nova rs

FOTO: ATA images