Porodica Bobana Rajovića
Svet

March 10, 2023 20:40

By

Porodica Bobana Rajovića zavijena u crno: Petar je danas svirepo ubijen, supruga Dragana na lekovima

Porodica Bobana Rajovića zavijena u crno

Danas su Srbiju pogodile stravične vesti. Mladići srpskog državljanstva brutalno su ubijeni u Danskoj.

Pročitajte: Boban Rajović na meti zavidnih kolega

Porodica Bobana Rajovića

Ivan Vučićević

Dvojica srpskih mladića ubijena su u ponedeljak u Kopenhagenu kada ih je, iz nepoznatih razloga, napala grupa mladića. Jedan od ubijenih tinejdžera je sedamnaestogodišnji Petar Stešević, koji je uboden nožem u srce od strane Pakistanca, takođe maloletnog.

Pročitajte: Boban Rajović je na ovo čekao 20.GODINA – Konačno mu se ISPUNILA ŽELJA

Foto: Ata images

Porodica Bobana Rajovića sa suzama u očima primila je ovu vest, s obzirom na to da je ubijeni mladić blizak rođak popularnog pevača. Tim povodom se i Boban oglasio za medije i zamolio za razumevanje u ovom teškom trenutku:

Pročitajte: Isplivala porodična TAJNA – Boban Rajović hteo da se ODREKNE sina

Porodica Bobana Rajovića

Foto: Ata images

– Poštovani novinari, istina je da je Petar član moje familije. Moja supruga je njegova tetka. Kao što ste mogli da vidite u stranim, pa onda u našim medijima, u ponedeljak je tragično stradao. Suludo je pričati o tome koliko je našim porodicama ovo teško palo… Verujem u vaše razumevanje što se ovom prilikom neću detaljnije oglašavati o tome, pogotovo zbog toga što se već oglasio Petrov otac, što je svakako prikladnije. Pozdravljam vas i još jednom hvala na razumevanju. Hvala i svakom čoveku koji porodici Stešević i mojoj Dragani šalje poruke podrške i razumevanja. Na dobro im se vratilo – napisao je Boban u izjavi.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Promo