Supruga Zdravka Čolića
Svet

February 26, 2023 17:30

By

Čolina misteriozna supruga konačno uslikana: Oronulo i umorno lice u prvom planu FOTO

Supruga Zdravka Čolića ne voli eksponiranje u javnosti

Zdravko Čolić iako je najveća regionalna zvezda godinama je uspevao da porodicu sakrije od objektiva znatiželjnih paparaca. Supruga Aleksandra i naslednice Una i Lara njegova su najveća sreća, a pevač je istrajan u nameri da o privatnom životu za medije ne želi da govori. Ljubav sa misterioznom Aleksandrom traje više od dve decenije, a Čola nikada nije krio da je ona stub njihove kuće s obzirom na njegova neretka odsustva od kuće.

Pročitajte: Draganin sin je prošlost – Una Čolić sada ljubi ovog frajera, tata Čola van sebe od očaja FOTO

Supruga Zdravka Čolića

Foto: Goran Đukanović

Za sve ove godine njihovog braka, supruga Zdravka Čolića jedva je nekoliko puta imala pojavljivanja u javnosti a još manje postoji njenih fotografija pa su javnošću dugo kružile dve-tri iste. Ovih dana to se bar malo promenilo objavom nove fotografije koja nam pruža uvid u to kako Čolina izabranica danas izgleda. Naravno, ni ta nova fotografija nije baš nastala uz preveliko oduševljenje pevačeve žene već se to dogodilo sasvim spontano, dok je Aleksandra napuštala jedan supermarket.

Pročitajte: Da li je neka bolest u pitanju – Zdravko Čolić ne liči na sebe, ovakvog ga nikad niste videli FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Supruga Zdravka Čolića po mišljenju mnogih prilično se promenila u odnosu na period u kojem su nastale njene starije fotografije, pogotovo kad je boja kose u pitanju, ali i dalje izgleda sjajno. Unina i Larina mama više nije toliko rigorozna u odluci da se ne pojavljuje tamo gde ima medija, pa je tokom prethodne godine svog muža pratila na koncertnoj turneji.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ata images