Dom Zdravka Čolića
Svet

November 20, 2022 18:45

By

Da li je neka bolest u pitanju? Zdravko Čolić ne liči na sebe, ovakvog ga nikad niste videli FOTO

Frizura Zdravka Čolića iz mladosti će vas zapanjiti

Fotografija legendarnog pevača Zdravka Čolića iz mladosti kruži društvenim mrežama. I ako su je mnogi videli, verovatno većina nije spazila o kome se zapravo radi. Dok jedni tvrde da se tu već videlo da će biti jedan od najfatalnijih muškaraca, drugi ne mogu da ga prepoznaju i tvrde da mu današnji izgled bolje stoji.

Pročitajte: Zdravko Čolić godinama krio mlađu ćerku – Svi su ostali iznenađeni kada su videli u kakvu je lepoticu izrasla

Frizura zdravka čolića

Foto: Instagram

Jedna od najvećih zvezda na Balkanu prepoznatljiv je po dužoj kosi, imidžu koji je negovao godinama, a sada je osvanula njegova fotografija iz mladosti na kojoj je ošišan na kratko. Zdravko je na ovoj fotografiji pozirao u uniformi koja se sastojala iz sive košulje zakopčane do grla i maslinastozelenog vojničkog odela.

Frizura Zdravka Čolića zapanjila je sve njegove obožavateljke, s obzirom da nisu navikle da pevača viđaju u ovakvom izdanju. Gotovo potpuno ošišan, ali prepoznatljivih očiju i blago osmeha, Čolić je i tokom rane mladosti bio fatalan za ženski rod.

Pročitajte: Iznenadićete se – Pre nego što je oženio Aleksandru, Zdravko Čolić je baš ovu ženu želeo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Radovic (@duskoradovicfanclub)

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Ata images