Instagram stranica Negujmo srbski jezik svet novine svet portal
Svet

June 11, 2024 15:45

By

Vožnja do Nemačke ipak sigurnija sa Bobanom Rajovićem, evo šta Darko kaže na to VIDEO

Instagram stranica Negujmo srbski jezik u saradnji s Rajovićem i Lazićem

Instagram stranica “Neguj mo srbski jezik” ponovo je oduševila sve. Naime, momci koji su zaduženi za sarkastične sadržaje snimili su pesmu posvećenu važnom sportskom dogadjaju u saradnji sa dva neprikosnovena pevača.

Instagram stranica Negujmo srbski jezik oduševila pratioce 

Nakon saradnje sa Anom Kokić, sa kojom je “Negujmo” snimio pesmu “Mitrogol”, za svetsko prvenstvo u Kataru (2022), usledila je još jedna interesantna saradnja. Ovoga puta “Negujmo” je kontaktirao Bobana Rajovića, koji je uz aranžman za pesmu “Piroman”, otpevao “Ložimo se, ložimo”, koju će navijači za četiri dana moći da pevaju u Nemačkoj, na evropskom prvenstvu u fudbalu.

Instagram stranica Negujmo srbski jezik svet novine svet portal

Printshoot sa YouTube, slike Negujmo

“Ložimo se, ložimo” se uveliko sluša na YouTube kanalu, pa se u komentarima mogu pročitati i interesantna zapažanja, poput onih na račun “Piromanovog” pokušaja da pogodi prečku.

Neguj mo srbski jezik Instagram

– Izašla bi pesma i ranije ali se čekao Boban da pogodi prečku – napisao je korisnik niknejma “Free03Style” što je posebno nasmejalo Rajovića.

Pročitajte Fudbaleri reprezentacije Srbije bore se za titulu prvaka Evrope 2024.

– Jaoj koliko se smejem! Nisam uspeo sve da pročitam, jer sam ceo dan sa unukom u šetnji ali mogu da zamislim. Za razliku od Pedje, koji je pogodio precku iz prve, meni je trebalo vise puta, jer je svaki put ušla u gol (smeh) a prečku sam pogodio iz devetog puta. Što se tiče „Negujmo“, oni i ja imamo dobru saradnju vec godinu dana.

Neguj mo srbski jezik Instagram

– Prosto su se prepoznale energije i humor tako da sam im pevao i na žurci u Novom Sada. Što se tiče reprezentacije Srbije, prvo bih iskoristio priliku da ih i ovim putem sve srdačno pozdravim.

Instagram stranica Negujmo srbski jezik svet novine svet portal

Printshoot sa YouTube, slike Negujmo

– Sa puno njih (fudbalera) sam baš dobar i nadam se, da se ovog puta necemo samo ložiti ,već da će ekipa uspeti da ostvari naš i njihov san. Nadam se da cu im biti taličen, pa Boze zdravlja, da donesu zlato a ja na balkonu Skupštine da im pevam – rekao je Boban za Svet.

Osim Rajovića, u spotu se pojavljuje i Darko Lazić, prema kom, momci iz “Negujmo”, na njihovoj stranici, nisu uvek bili milostivi. Očigledno da se njihov humor dopada i Laziću koji se i na početku spota sam šali na svoj račun, aludirajući na njegov problem sa zakonom i oduzimanjem vozačke dozvole.

AUTOR: IRENA KLEIN

IZVOR: IRENA KLEIN

FOTO: Printshoot sa YouTube, slike Negujmo