Ljubav Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića
Svet

August 11, 2023 11:45

By

Nažalost, nije potrajalo: Bojan Vučković objavio kraj, Ilda Šaulić priznala šta se desilo sa brakom

Ljubav Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića bezvremena je

 Ilda Šaulić i Bojan Vučković sa mezimicom Emom proveli su tri meseca u Americi, a u srpsku prestonicu vratili su se kako bi ovde gradili budućnost i sreću.

Nakon američke turneje o kojoj je Ilda pričala s ushićenje vratili su se u Srbiju, gde je planirala sa porodicom da provede praznike. Osim toga, Ilda je tada priznala da se definitivno neće preseliti u Ameriku, barem zasad.

Pročitajte Savršeno mesto za beg od gradske gungule – Ovde Ilda Šaulić provodi vreme sa porodicom kada se uželi mira i tišine (video)

Ljubav Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića

Foto: Rajko Ristić

Podsetite se kako je govorila…

– Iskreno, ne planiramo da se selimo. Nadam se barem da do tog potpunog preseljenja neće doći, eventualno dok Ema ne poraste i ne izrazi možda želju da tamo studira ili nešto slično, zbog čega bismo onda mi, kao porodica, češće bili tamo. Za sada nam odgovara ovaj umereni tempo, gde tamo provodimo njene letnje i zimske raspuste – ispričala je Ilda u emisiji “Premijera” svojevremeno i objasnila da će ćerku upisati u školu u Beogradu.

Pročitajte Kada život krene u neočekivanom smeru – Ilda Šaulića konačno srećna pored drugog muškarca – Prepoznali smo se od prvog susreta

Ljubav Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića

Foto: ATA images

– Ema ide ovde u vrtić, kao što će ići ovde i u školu, naravno. Lepa je mogućnost što možemo da putujemo tamo stalno, a da se uvek vraćamo ovde. To me čini jako srećnom.

Podsetimo, Ilda i njen suprug su otišla za Ameriku, zbog Bojanovog posla, a tu priliku je pevačica iskoristila da spoji lepo i korisno. Naime, pošto je trenirala tenis dugi niz godina, ali ga je ostavila po strani zbog pevanja, ona je tada rešila da u Americi deci drži časove belog sporta.

Pročitajte: Karleuša ludi za preskupim Versače sandalama, a Ilda Šaulić kopira Keri Bredšo, od cifre će vas se zavrteti u glavi (FOTO)

Ljubav Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića

ćerka ilde šaulić

U jednom broju časopisa “SVET” Ildin pokojni otac, legenda narodne muzike Šaban Šulić otkrio je i da je Bojan Vučković, velika ljubav njegove ćerke bio oženjen Amerikankom. Na pitanje da li se oženio njome zbog papira Šaban je rekao:

Ja ne znam zašto se oženio ali znam da je Amerikanka. Nisu imali decu, razveli su se. Ja ne znam šta je bilo ranije ali lepo se on snašao, vredan je. Da nije takav, ne bi uspeo u životu. Tamo se mnogo radi i onaj koji radi taj i ima – onaj koji ne radi taj ništa i nema – bio je iskren Šaban koji je svog zeta zakivao u zvezde i koji bi bio srećan što je baš on Ildin suprug.

Pročitajte Ilda Šaulić u problemu – Goca je moli da se što pre vrati iz Amerike

Ljubav Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića

ATA Images

Ljubav Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića zapisana u vremenu

Naime, porodice Šaulić i Vučković oduvek su bliske, a Ildin otac i otac njenog supruga bili su veliki prijatelji. Takođe, svekrva Ilde Šaulić obožava pevačicu i uvek je navijala za njihovu ljubav.

Dovoljno je da kažem da je Bojanov otac jedan od krivaca što je moj otac zavoleo pecanje. Njegovi su imali vikendicu u Banovcima, u koju smo mi porodično odlazili – otpočela je ljubavnu priču lepa Ilda i dodala:

– Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni – ispričala je Ilda i otkrila kako je izgledao njihov prvi susret posle mnogo godina.

Pročitajte Sreća i tuga u isti mah – Šaban Šaulić nije dočekao radosnu vest koja je stigla u njegovu porodicu

Ljubav Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića

– Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje. Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan. Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina – otkrila je nedavno Ilda za Alo!

Pročitajte Tuga koja nikad proći neće – Ilda Šaulić imala spontani pobačaj 

Ljubav Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića

Rajko Ristić

Brak Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića jedan je od najlepših na estradi – Šaban bi bio srećan da vdi šta su postigla njegova deca

Šaban Šaulić danas bi napunio 71. godinu, da ga tragična nesreća u Nemačkoj nije prekinula u misiji. Šabanov sin, Mihajlo Šaulić oglasio se ovim povodom na svom Instagramu gde je objavio očevu fotografiju uz emotivnu poruku.

– Dolaze neki dani i trenuci koje nisam ni u najgorim snovima zamišljao bez tebe, danas je jedan od tih dana, a tebe nema… ali i danas na tvoj rođendan kao i svaki drugi dan ti si sa mnom i pokazuješ mi put… Srećan ti rođendan ćale moj, ponosu i uzoru za ceo život – napisao je Mihajlo na Instagramu uz emotikon srca.

Zauvek ćemo pamtiti Šabana i pevati njegove pesme. Slava mu…

AUTOR: SVET / Svet časopis

IZVOR: Blic / Alo

FOTO: ATA images