Pesme Šabana Šaulića svet portal
Svet

December 9, 2022 11:30

By

Praznina u srcu na najvažniji dan: Ilda Šaulić drhtavim glasom saopštila tužne vesti VIDEO

Rođendan Ilde Šaulić obeležen je u krugu porodice i prijatelja

Pevačica Ilda Šaulić proslavila je juče 44. rođendan u jednom prestoničkom lokalu. Na proslavi našla su se mnoga poznata imena estrade, uključujući i njenu pirodicu, supruga, majkui Gocu i ćerkicu zbog koje je završila u suzama.

Pročitajte: Ilda Šaulić godinama krila svoju prošlost – Ovog, 30 godina starijeg čoveka, volela je pre Bojana

Foto: ATA images

– Hvala svima što ste došli u ovolikom broju! Imam dosta želja, uglavnom je sve to vezano za muziku – kazala je Ilda Šaulić na početku.

Pročitajte: Ilda Šaulić otkrila porodične tajne – Evo kako su deca i Goca zvali Šabana

Foto: ATA images

– Ovo je iznenađenje od supruga. Ono što me je oduševilo je to što je moja devojčica stigla sa rekreativne. Kasnili su, bilo mi je žao što ne mogu da je sačekam, ali je suprug već to organizovao! Sad kad sam ušla, kad sam je ugledala, samo što mi suze nisu pošle – istakla je ćerka pokojnog folk pevača koja je, izmežu ostalog, za naš portal izjavila da će praznina zbog oca koji nije tu na najvažnije datume uvek biti prisutna.

Foto: ATA images

– Koliko god da su važni datumi u pitanju i koliko god su oni srećni i lepi, to je jedna praznina koja će uvek biti prisutna. Tako da, šta god proslavljali u našim životima ubuduće, moj otac će uvek biti taj koji će uvek biti u našim mislima i u srcu. 

Pročitajte: Savršeno mesto za beg od gradske gungule – Ovde Ilda Šaulić provodi vreme sa porodicom kada se uželi mira i tišine (video)

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images