Svet

25 Februar, 2021 22:00

Ćerka Marija otkriva: „Traže mi SCENARIO, hoće da SNIME FILM o Džeju”

Džejova ćerka Marija Ramadanovski i dalje ne može da se pomiri sa preranim gubitkom oca. Iako planira da krene njegovim stopama kada je muzika u pitanju, Marija ističe da je sve na dugom štapu i da pesama još nema.

Marija otkrila: „Hoće da snime film o Džeju”

Ništa još ne znam. Ako bog da, pravićemo i promociju, ali još ništa ne znam. Javljaju se ljudi, nude neke pesme, otprilike sam izabrala, ali je sve u fazi pregovora, dogovora. Glupo je da pričam unapred – kaže Marija za Svet.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dzej Ramadanovski (@dzej_ramadanovski)

Uporedo za interesovanjem za Marijinu muzičku karijeru sve se više spominje film o Džeju.

Ima više ponuda za film. Traže mi scenario, a ja ne znam ko bi to mogao da uradi kako dolikuje. Sa druge strane, ja ne znam pola njegovog života i ne mogu da ispričam kako se rodio, živeo u domu, šta je bilo sa roditeljima… Znam osnovno, ono što i ceo Balkan, ništa više od toga. Ali, drago mi je što je snimio Vikend sa ćaletom, to je poslednje što je radio – kaže Marija za Svet i priznaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA RAMADANOVSKI🧚‍♀️ (@marija_ramadanovski)

Meni tata uvek fali. Opsednuta sam bila mojim ocem, on je za mene bio bog. Sad kad njega nema, ja učim da hodam. On je upravljao mojim životom, za sve se pitao, i sad sa 24 godine učim da vodim brigu o sebi. Nikad mi nije pretio da bilo šta moram, ali kada bi mi rekao da je to nešto najbolje za mene, uvek sam ga slušala i uvek je bio u pravu. Do njega nisam nikog bliskog izgubila, a sad sam ostala bez najrođenijeg. Iskreno, nadala sam se da će bar još minimum deset godina da poživi ali, božija volja… Teško mi je, ali se navikavam – ističe Marija i dodaje da dok ne bude snimila pesmu ne želi više da se oglašava u medijima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA RAMADANOVSKI🧚‍♀️ (@marija_ramadanovski)

Ne bih da davim ljude sa pričama o meni, da ljudima iskačem iz frižidera… Sada nemam povod da pričam o sebi, još nisam pevačica. Ne volim da se eksponiram jer nema razloga. Kada budem nešto snimila, kad se budem bavila javnim poslom, tada ćemo imati povoda za priču. Ne mislim da sam trenutno javna ličnost. Nadam se da ću ispuniti i svoju i tatinu želju, da snimim tu pesmu, a posle ćemo lako – zaključila je ona za tabloid Svet.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ