Dzej Ramadanovski
Svet

March 29, 2022 11:00

By

Džej Ramadanovski sve TAJNE poverio Vanji Buliću! Ova glumica je njegova BELA ŽENA!

Pokojni pevač Džej Ramadanovski nije uspeo da ostvari jednu od svojih najvećih želja da napiše knjigu “Bela žena”, a potom snimi film sa Anicom Dobrom, fatalnom Dorćolkom.

Džej Ramadanovski sve tajne poverio Vanji Buliću

Džej je gostovao 1991. godine u “Biserima” i ispričao mi ceo svoj život. Mnogo sam ga voleo i cenio. Planirali smo da zajedno pišemo knjigu. Družili smo 17 dana i pričali o svemu, međutim, u to vreme nije bilo isplativo pisati knjigu. Ljudima su plate bile tri, četiri marke, a knjiga bi koštala 17 maraka – kaže Vanja Bulić i dodaje:

PROČITAJTE: Frka zbog gluposti i laži? Bivša žena stopirala snimanje filma o Džeju!

Vanja Bulic dzej knjiga

ATA Images

Džej je imao jako dobre ideje za taj film. Pričao mi je početak ‘Držim se za šipke, vidi mi se samo glava. Onda se kamera udaljava, a ja stojim iza kapije osnovne škole ‘Braća Baruh’. Sledeća scena, porodica sedi na nedeljnom ručku, a čuje se pesma Nedelja.’ Sve je nacrtao i zamislio – priča Vanja i dodaje da knjigu nikad neće objaviti, jer ne zna drugi deo života slavnog pevača.

Vanja Bulic dzej knjiga

ATA Images

Znam prvih pet produktivnih godina koje mi je ispričao do detalja. A posle 1996. godine, kada je krenuo i u poroke, ne znam iz prve ruke. Ne bi bilo fer da pišem knjigu, nemam njegov pristanak, ali žao mi je što to nismo ostvarili.

PROČITAJTE: Siniša Mihajlović otkrio šta mu je prorekla Kleopatra! Od njenih reči se ledi krv u žilama!

FOTO: RAJKO RISTIĆ