Scandal

30 Oktobra, 2021 16:00

Otkrivena nova TAJNA! Evo zbog čega je Džej PATIO i molio pred SMRT!

Samo za SCANDAL! jedan Džejov prijatelj sa Dorćola otkrio nam je tajnu za koju niko ne zna! Kako kaže, Džej je umro tužan i usamljen, a danima pred smrt molio je kolege i prijatelje da mu se nađu i saslušaju ga. Nažalost, niko ga nije shvatio ozbiljno, a kad su se setili da zaista treba da mu pomognu, već je bilo kasno!

Zbog ovoga je Džej patio!

U vreme kad je moj Džeki umro vladala je korona, još je bilo ono vanredno stanje. Tad smo se svi i otuđili – kaže Džejov prijatelj za Scandal! i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dzej Ramadanovski (@dzej_ramadanovski)

A njemu je falilo društvo, pesma i kafana… Zato je i zvao sve redom da se vide, okupe, popiju poneku i ispričaju se. Željan je bio i pesme – objašnjava drug pevača kroz suze i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dzej Ramadanovski (@dzej_ramadanovski)

Žalio mi se tih zadnjih dana da ga svi eskiviraju i da niko nema vremena da se nađe s njim na kafi bar, a samo je to želeo – da okupi ljude i da se druži. To bi ga sigurno još održalo u životu, ovako ga je samoća dotukla. On nije bio samotnjak, živeo je za svoju decu, prijatelje i kolege, a kad je njemu trebalo da neko dođe i sasluša ga, svi su imali preča posla. Mnogo me to boli jer znam koliko je patio. Mnogi su se o Džeja ogrešili, ali sada je, nažalost, kasno – završava prijatelj Džeja Ramadanovskog.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ