Supruga Marka Janketića Svet portal, Svet novine
Svet

January 21, 2024 10:15

By

Mnoge ga žele, a on je odabrao nju: Ova misteriozna lepotica rodila je dvoje dece Marku Janketiću

Supruga Marka Janketića konačno je izašla u javnost i prava je lepotica

Popularni glumac Marko Janketić  u filmu “Nedelja”, koji prati život legendarnog Džeja Ramadanovskog, igra Isa Lera Džambu, Džejevog brata od tetke i kralja “Dorćola”, čija smrt nikada nije razjašnjena budući da se vodi kao nestao.

Supruga Marka JanketićaSvet portal, Svet novine

Rajko Ristić

Supruga Marka Janketića poznatom glumcu rodila dve ćerke

Marko Janketić kaže da mu uloga nije teško legla, a na premijeru filma on je došao u društvu svoje prelepe supruge koju do sada nije predstavljao u javnosti. Mnogi su komentarisali kako mu je brak obavijen velom tajni,  međutim supruga Marka Janketića se ne bavi javnim poslom, ali glumac priznaje da je ona njegova srodna duša i pri tom je citirao stih iz Balaševićeve pesme “Na Bogojavljensku noć”:

“Bila je moja ljubavnica, saborac i najbolji drug. To su tri najvažnije kategorije koje su presudne za vezu. Da imate strast, da budete saborci i bijete iste bitke, a ne svako svoju, i da jedno drugome budete najbolji drug. Jer ima nešto što se ne govori nikome osim najboljem drugu, odnosno partneru”, priznao je on kada je dobio drugo dete i dodao:

“Sve to me je privuklo, nas dvoje imamo iste ideje o tome kako život treba da izgleda, iste ciljeve i vizije. Mi Janketići smo privrženi jedni drugima i negujemo tradicionalne vrednosti. Gledam moju majku Svjetlanu, ona je sad udovica, ali nije sama.

Deca su oko nje, ima unučiće, potomstvo koje je sad udvostručeno, volimo je i pazimo. Naravno, roditelji ne bi trebalo da prave decu da bi ih ona kasnije pazila, ali to je lepo i normalno. Pažnju koju smo mi dobijali od naših roditelja sad uzvraćamo i svojoj deci i roditeljima.”

Supruga Marka JanketićaSvet portal, Svet novine

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga Marka Janketića pleni dobrotom

Marko je odrastao pored brata i dve sestre, a zavidan talenat je nasledio od roditelja velikana srpskog glumišta Miše Janketića i Svjetlane Knežević. Kao što je profesionalno krenuo stopama slavnih oca i majke, oni su mu i u privatnom životu bili uzor srećnog braka.

“Voleo bih da imam veliku porodicu, međutim, vreme za tako nešto nastupa onda kada pronađeš osobu koja te voli i kada u potpunosti pristanete jedno na drugo, a ja nisam savršen. Lenj sam, a mnogo radim.

Praktičan, ponekad i romantičan, nežan, mada kada sam neraspoložen, umem da budem i grub… S obzirom na sve vrline i mane koje posedujem, najidealnija bi mi bila ona koja pristaje na kompromis”, govorio je Marko pre nego što je sreo Mariju  i u njoj prepoznao onu pravu.

Pročitajte: Došlo je vreme da priznam istinu: Marko Janketić  samo za Story prvi put o vezi sa Anđelkom Prpić 

Glumac je priznao da su se razumeli na prvu što je pored ljubavi i uzajamne privlačnosti presudno uticalo da izgrade kvalitetan odnos. Marko ističe da je Marija divna žena, a budući da mu je već rodila dvoje dece nema sumnje da oboje žele veliku, srećnu porodicu.

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet

FOTO: ATA images