Aca Lukas i Džej svet portal
Svet

October 28, 2023 19:30

By

Film o legendarnom pevaču uskoro će biti prikazan, a evo šta je njegova ćerka izjavila povodom toga

Životna priča Džeja Ramadanovskog uskoro će biti prikazana na velikom platnu

Film ‘Nedelja’ sniman po životnoj priči legendarnog Džeja Ramadanovskog uskoro će biti predstavljen publici. Džeja igra Husein Alijević Husa.

Životna priča Džeja Ramadanovskog

Foto: Bojan Vuković

Životna priča Džeja Ramadanovskog okupila poznata glumačka imena

U filmu se pojavljuju i mnoga popularna glumačka imena: Nela Mihajlović, Marko Janketić, Aleksej Bjelogrlić, a porodica Ramadanovski jako je uzbuđena budući da niko od njih nije bio uključen u projekat i da ne znaju kako je Džejev život opisan.

Ćerka Marija priznaje da je trese i trema:

“Ne bih sada da pričam o tome, ima još vremena, ali iskreno da vam kažem, imam tremu. Nisam previše upućena, ali Mića, njegov prijatelj je uključen, pa verujem da će sve biti super. Nema potrebe da se raspitujem, znaju njegovi prijatelji koji su proveli život sa njim sigurno sve bolje od mene” – rekla je Marija i dodala da Husa nije tražio njenu pomoć kako bi što vernije ušao u lik Džeja.

“Nije mi tražio savet, nismo u kontaktu, par puta smo se samo čuli, videli. Ne mogu ja njemu da kažem šta da radi” – bila
je kratka Marija.

Životna priča Džeja Ramadanovskog

foto Gaja

Pročitajte Nikad viđena fotografija – Ovako je Džej izgledao pred smrt. Nećete ga prepoznati (FOTO)

Životna priča Džeja Ramadanovskog oživeće brojne trenutke iz života legendarnog pevača, a Ceca Ražnatović dobila je posebnu ulogu u njemu. Tačnije, folk diva će otpevati naslovnu numeru.

Zbog posebne emocije u glasu, naslovna numera je odabrana za Cecu, a kada joj je to predloženo folk diva je sa oduševljenjem prihvatila.

Životna priča Džeja Ramadanovskog

Ata images

Bila je jako emotivna, kako zbog toga što je pesmu pisala Marina tako i zbog činjenice da će je pevati za potrebe filma njenog velikog prijatelja.

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet časopis

FOTO: Ata images, foto Gaja, Bojan Vuković