Dzej
Star

February 23, 2021 19:00

By

ŠOK OTKRIĆE! Džej ima VANBRAČNOG SINA!

Dva meseca nakon smrti Džeja Ramadanovskog ekipa STARA posetila je pevačev grob u Aleji velikana na Novom groblju. Tamo je sve uredno, ima mnogo cveća, a njegove ćerke Ana i Marija redovno obilaze očev grob što nam je potvrdio jedan od čuvara.

Džej ima vanbračnog sina!

Međutim, tom prilikom smo otkrili šokantnu informaciju – na Džejev grob svakog dana dolazi misteriozna žena odevena u crninu koja sa sobom dovodi muško dete za koje se spekuliše da je pevačev vanbračni sin.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA RAMADANOVSKI🧚‍♀️ (@marija_ramadanovski)

Najčešće dolaze Džejove ćerke, u stvari one su tu nedeljom. Obavezno pale sveće i donose ruže, međutim, radnim danima skoro svakog dana viđamo jednu crnu ženu koja dolazi sa sinom. Možda ima malo preko 40 godina, fino izgleda, a dete je da ne poverujete pljunuti Džej – kaže za STAR jedan od radnika na groblju i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dzej Ramadanovski (@dzej_ramadanovski)

Mali je toliko sličan Džeju i po liku i po pokretima da sam ja ostao u čudu. Ima između 7 i 9 godina, nije stariji od toga. Morao sam da pitam ženu da nije neka rođaka Džeju kad stalno dolazi, a onda mi je ona ispričala svoju neverovatnu priču. Kaže da je mali Džejov sin, ali da mu nikad nije rekla da je rodila njegovo dete. Kako mi je objasnila, bila je na njegovom nastupu u nekom klubu u Bosni i posle svirke su se upoznali i onda znate kako to ide… Pitao sam je zašto je to krila od Džeja tolike godine, a ona każe da se udala u međuvremenu i da je njen muž prihvatio malog kao da je njegov sin. Čekala je neki pogodan trenutak da upozna Džeja sa sinom, ali nije joj se dalo. Zato kaže i dolazi skoro svaki dan na njegov grob jer je grize savest. Pre dve godine se preselila sa sinom i mužem u Beograd i žive negde u Rakovici. Kaže da je sada u lošoj poziciji, mogu svi da misle da ona juri neko nasledstvo ili pare, ali mi je rekla da joj baš ništa ne treba. Baš deluje fino i vidim da iskreno žali za Džejom. Kaže udala se pre 6 godina, tako da njen sin ima drugog oca, a za Džeja mu je rekla da je to njegov ujak i da mu zato dolaze na grob. Možda će kada on napuni 18 godina da mu ispriča celu istinu. Kad dođe na grob uvek zapali sveću, donese jedan crveni gerber i obavezno mu ostavi cigaretu – završava radnik sa groblja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dzej Ramadanovski (@dzej_ramadanovski)

Tragom ove informacije pozvali smo jednog od najboljeg prijatelja pevača, Bakija sa Dorćola, koji je ostao šokiran.

Ma jel se vi to zezate! Džej bi bio mnogo srećan da je dobio i sina, on to nikad ne bi krio. Ako me pitate jel moguće da je nekoj ženskoj napravio dete posle neke tezge, pa naravno da je moguće! On je pre devet godina bio u top formi i menjao je ženske kad je to hteo. On nikada ne bi ostavio dete i majku na cedilu, priznao bi sina odmah i bez dileme. Ja ne verujem da je to dete njegovo, ali neću da grešim dušu. Ako ta žena kaže da joj baš ništa ne treba, tako će svima biti lakše. Pa zamisli sada koliko bi se njegove ćerke šokirale da saznaju da imaju polubrata, a tek njegova bivša žena Nada. To bi bio veliki stres za sve, bolje je da ništa ne znaju dok se to ne ispita. Ima danas svakakvih lujki, možda je ta žena psihički bolesna pa izmišlja priče da bi dobila pažnju. Neka ide odakle je došla a to dete će samo tražiti svog oca kad jednom poraste – kaže Džejov drug za Star.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ