Svet

21 септембра, 2022 14:01

By

Bili su na korak do sreće, a onda je izdaja uništila san: Hari Verešanović od supruge dve godine krio strašnu istinu

Buran život Harija Varešanovića

Naime, pevaču se desila velika ljubav u mladosti sa Aidom, još kada je Hari Varešanović imao svega 19 godina, te su njih dvoje stupili u brak krajem 1983. godine. Ceremonija zavetovanja na večnu ljubav prošla je intimno, bez velike pompe, u krugu prijatelja, a dve godine kasnije (1985. godine) rodila se i ćerka Nađa.

Pročitajte: Hari Varešanović – S godinama sve manje stvari radim ispravno

Foto: ATA images

Buran život Harija Varešanovića – Istina koja je isplivala na površinu tek kasnije

Varešanović je u jednom intervjuu priznao da je tada bio isuviše mlad i nespreman za ulogu oca, a skoro deceniju kasnije (1994. godine) je u braku sa Aidom dobio i sina Damira. Međutim, tek kasnije je isplivalo na videlo da je pevač dve godine ranije (1992. godine) dobio i vanbračnog sina Maka, za kog je i sam Hari saznao znatno kasnije u životu, što je bio samo jedan u nizu razloga zbog kog se raspao njegov prvi brak sa Aidom.

Pročitajte: Njenih kritika se najviše plaši – Ovako izgleda supruga Harija Verešanovića (foto)

Foto: ATA images

Osim toga, Varešanović je otvoreno govorio o tome da je svoju drugu suprugu Jasminku upoznao još 1994. godine, te da je tek tada shvatio šta je to prava ljubav. U intervjuu koji je dao za „Puls“, sada već davne 2006. godine, pevač je otvoreno govorio o prirodi svog prvog braka sa Aidom.

Pročitajte: Hari Mata Hari predstavlja najveće hitove tridesetogodišnje karijere

Foto: ATA images

– U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate muziku. Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku, i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali retko. Uvek joj kažem: „Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe„. Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog dece – istakao je tada Hari, priznajući da već deceniju unazad živi na relaciji Sarajevo-Minhen zbog Jasminke sa kojom je kasnije stupio u brak (2010. godine), nakon što se razveo od Aide.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA images