Brak Harija Mata Harija
Svet

January 5, 2024 09:00

By

Ćutanje nije zlato: Hari Verešanović od supruge dve godine krio strašnu istinu

Brak Harija Mata Harija završio se

Naime, pevaču se desila velika ljubav u mladosti sa Aidom, još kada je Hari Varešanović imao svega 19 godina, te su njih dvoje stupili u brak krajem 1983. godine. Ceremonija zavetovanja na večnu ljubav prošla je intimno, bez velike pompe, u krugu prijatelja, a dve godine kasnije (1985. godine) brak Harija Mata Harija krunisala je i ćerka Nađa.  

Brak Harija Mata Harija

Foto: ATA images

Brak Harija Mata Harija – Istina koja je isplivala na površinu tek kasnije

Varešanović je u jednom intervjuu priznao da je tada bio isuviše mlad i nespreman za ulogu oca, a skoro deceniju kasnije (1994. godine) je u braku sa Aidom dobio i sina Damira.

Pročitajte Njenih kritika se najviše plaši – Ovako izgleda supruga Harija Verešanovića (foto)

Međutim, tek kasnije je isplivalo na videlo da je pevač dve godine ranije (1992. godine) dobio i vanbračnog sina Maka, za kog je i sam Hari saznao znatno kasnije u životu, što je bio samo jedan u nizu razloga zbog kog se brak Harija Mata Harija sa Aidom raspao.

Brak Harija Mata Harija

Foto: ATA images

Brak Harija Mata Harija – Nisam uspeo da se spasem žena

Osim toga, Varešanović je otvoreno govorio o tome da je svoju drugu suprugu Jasminku upoznao još 1994. godine, te da je tek tada shvatio šta je to prava ljubav.

Pročitajte Hari Mata Hari predstavlja najveće hitove tridesetogodišnje karijere

U intervjuu koji je dao za “Puls”, sada već davne 2006. godine, pevač je otvoreno govorio o prirodi svog prvog braka sa Aidom.

Brak Harija Mata Harija

Foto: ATA images

– U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate muziku. Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku, i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali retko. Uvek joj kažem: “Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe“.

Pročitajte Njenih kritika se najviše plaši – Ovako izgleda supruga Harija Verešanovića (foto)

– Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog dece – istakao je tada Hari, priznajući da već deceniju unazad živi na relaciji Sarajevo-Minhen zbog Jasminke sa kojom je kasnije stupio u brak (2010. godine), nakon što brak Harija Mata Harija s Aidom završio.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images