Stajling Anastasije Ražnatović
neverovatno

2 Oktobra, 2022 16:15

Anastasija zapanjila na svadbi Šaulića: Njen postupak se i danas prepričava, čemu ovo? (foto)

Stajling Anastasije Ražnatović želele bi da prekopiraju mnoge mlade dame, a ona je ovog puta iskopirala svoju majku. Da, dobro ste pročitali. U moru raznih proslava i manifestacija kojima je prisustvovala pevačica u poslednje vreme, očigledno joj je ponestalo ideja za odevne kombinacije, pa je rešila da se vrati u prošlost i pokaže svima kako su neki komadi garderobe vanvremenski.

Pročitajte: Ovo se zove ljubav – Anastasija i Gudelj zajedničkom fotografijom potvrdili najlepše vesti, Ceca plače od sreće (foto)

Stajling Anastasije Ražnatović

Foto: Ata images

Tako je na venčanju Mihajla i Marine Šaulić, Anastasija ponela komplet svoje mame star 19 godina. Naime, Ceca Ražnatović  je ovu toaletu nosila 2003. godine u javnosti, a potom 2007. godine na snimanju novogodišnjeg programa jedne televizije, kad je nastupao i Šaban Šaulić, što je za mladence bilo posebno emotivno.

Ražnatovićeva je sako i pantalone ukombinovala sa crnom košuljom i čizmama u istoj boji, dok njena naslednica ispod sakoa nije imala ništa, a na nogama je nosila srebrne cipele.

Pročitajte: Niko je ne bi prepoznao – Stajling Anastasije Ražnatović na fudbalskoj utakmici ostavio bez teksta (foto)

Stajling Anastasije Ražnatović

Foto: Youtube printscreen

Podsetimo, Anastasija i Ceca zajedno su došle na venčanje sina Šabana Šaulića, a Svetlana je tada izjavila da mladencima želi puno dece u budućnosti.

Mladencima sve najlepše. Mnogo ljubavi u braku, da dobiju mnogo dece, sve najlepše. Ne verujem da ću pevati. Što se tiče Šabana, volim ceo njegov repertoar. Ja sam veliki veseljak, volim slavlja, mi kao porodica ih imamo, volimo da se okupimo i dobro provedemo – izjavila je Ceca.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images