Fotografija Ane Ivanović i Nikole Rokvića portal Svet
Svet

November 4, 2023 20:45

By

Fotografija Ane Ivanović sa Nikolom Rokvićem sve iznenadila, ovo su krili od svih

Fotografija Ane Ivanović i Nikole Rokvića topi srca

Ana Ivanović, nacionalna ambasadorka UNICEF-a, produžila je ugovor sa UNICEF-om u Srbiji, a bivša teniserka više puta je istakla koliko je bitno naučiti decu da saosećaju sa drugima i da je bitno da javne ličnosti budu dobar primer.

Fotografija Ane Ivanović i NIkole Rokvića portal Svet

ATA images

Fotografija Ane Ivanović i Nikole Rokvića oduševljava

Poznati pevač Nikola Rokvić je poznat po tome da se uvek rado odazove humanitarnim akcijama, a neretko ih i sam pokrene kako bi pomogao onima kojima je to najpotrebnije.

Naime, Nikola je objavio fotografiju sa Anom Ivanović i ćerkicom Anglinom i time oduševio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Nikola je bio pozvan da sa Anom priča na temu roditeljstva i humanitarnog rada i poznati pevač nije krio oduševljenje zbog ovog događaja.  Pozitivni kometari su se samo nizali, a Nikola je u svojoj objavio napisao:

“Zahvaljujem se UNICEF Srbija na pozivu da se kao član kluba prijatelja UNICEF-a upoznam sa radom u prethodnom periodu kao i budućim planovima i ciljevima!
Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da podelim iskustva na temu roditeljstva i humanitarnog rada sa divnom Anom Ivanović.”

Fotografija Ane Ivanović i Filipa Živojinovića portal Svet

Instagram

Pročitajte Nikola Rokvić pobedio tešku bolest, izlečili ga vera i čuveni doktor

Bivša teniserka ovih dana boravi u Beogradu sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, a ova fotografija  Ane Ivanović i Nikole Rokvića bez sumnje je izazvala lavinu emocija jer su oboje poznati po tome što podržavaju humanitarni rad i trude se da uvek pomognu ljudima koji su najugroženiji.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram