Nikola Rokvić bolest
Svet

October 27, 2023 18:15

By

Nikola Rokvić pobedio tešku bolest, izlečili ga vera i čuveni doktor

Nikola Rokvić bolest pobedio tešku zvanu ljubomora, iako mnogima zvuči neverovatno da je tako zgodan i uspešan momak ikada imao sličan problem. 

Mlađi sin pokojnog Marinka Rokvića Nikola Rokvić sada je suprug i otac za primer.

Nikola Rokvić bolest

Instagram

Kolege o njemu govore samo najbolje, ali dok se nije oženio, važio je za pravog zavodnika, a i zgodna Edita Aradinović priznala je da se kao klinka ložila na  Nikolu Rokvića i da je “umrla od sreće” kada joj je sestra sredila da joj Nikola preko telefona čestita rođendan. 

Nikola Rokvić bolest

instagram

Nikola Rokvić bolest pobedio – Za ljubomoru bile su krive devojke koje glume finoću

Iako su ga pre braka devojke obožavale, Nikola nije bio srećan u vezama jer mu je ljubomora kvarila svaki odnos i uživanje. O tome je otvoreno pričao pošto je pobedio nazovi bolest i pravu ljubav našao u Bojani Barović sa kojim se posle i oženio. 

Pročitajte Nikola Rokvić porodicu napustio za Uskrs: Spakovao kofere i otišao iz Srbije, isplivale i fotke

U vezama sam prolazio razne faze, a bilo je i onih kada sam bio ljubomoran. To me je kočilo, gušilo, zagorčavalo mi život. Nekad mi se dešavalo da imam osećaj da hoću da crknem od ljubomore. Neke veze sam potpuno uništio ljubomorom. Vremenom sam shvatio da nešto moram da promenim kod sebe – ispričao je Nikola u jednom intervjuju kada je već bio u vezi sa Bojanon. On je tada priznao i da se svačeg nagledao u prethodnim vezama, da su mnoge devojke glumile pristojnost i finoću, a svašta radile svojim momcima i da ga je sve to što je video toliko zatrovalo da je, sasvim logično počeo da se pitao šta njemu rade iza leđa.

Nikola Rokvić bolest

instagram

Nikola Rokvić bolest pobedio – Izlečila ga prava ljubav i vera 

To ga je baš izjedalo, kvarilo svaku vezu, ali  kada je postao svetan da ima ozbiljan problem, rešio je da izleči svoju dušu i srce i uspeo da sam pobedi tešku bolest. Istina, mnogo su mu pomogle knjige koje je čitao, između ostalin i one koje je pisao dr Vladeta Jerotić, čuveni neuropsihijatar i akademik koji se bavio i duhovnim temama.

Nikola Rokvić bolest

Instagram

Nisam tražio stručnu pomoć ali sam čitao knjige i divio se stavovima profesora Vladete Jerotić i malo po malo sam to prevazišao”, priznao je Nikola dok je bio na početku veze sa Bojanom. U njoj je pored lepote, našao sve što je tražio – dobru dušu, pamet i visoki moral.

Pročitajte Nikolu je vera toliko promenila da je pomišljao da se zanonaši

Njihov brak je sve ove godine srećan, miran, bez i jedne mrlje, a Bojana se zbog porodice odrekla svetske karijere koju je kao manekenka i model uspešno gradila i sada je majka troje dece, pa Nikola s ponosom kaže da je u njoj našao i ženu i sestru i druga.

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Instagram