Greh Ane i Bastijana
Svet

May 26, 2023 10:28

By

Ana Ivanović pokazala trećeg naslednika: Prislonila bebu na grudi i ne ispušta je iz ruku, na koga vam liči FOTO

Beba Ane Ivanović je pravi med 

Otkako se porodila prelepa bivša teniserka, Ana Ivanović ne prestaje da privlači pažnju. Kako se snašla u novoj ulozi posle dva sina, mnogi se pitaju kao i da li joj je naporno što je ponovo počela sve ispočetka.

Pročitajte Ana Ivanović ne oprašta – Nakon što je Novak oterao brata sa terena i ona je imala šta da kaže FOTO

Beba Ane Ivanović

Foto: Instagram

Radoznali paparaci uspeli su da uslikaju bivšu teniserku Anu Ivanović, kako uživa u sunčanom danu na ostvru Palma de Majorka sa majkom i sinovima pa i bebom od koje se ne odvaja.

Pročitajte Koliko trudnoća i porođaj promene ženu – Ana Ivanović uslikana samo sedam dana od rođenja sina, ne liči na sebe FOTO

Beba Ane Ivanović

Instagram

Šetajući se opušteno ulicama kao da pre samo 20 dana nije donela bebu na svet. Društvo u ovom kratkom izletu Ani je pravila majka Dragana i sinovi, sva trojica.

Pročitajte Na iznenađenje mnogih – Ana Ivanović otkrila pol bebe a evo kakvu ulogu Nole ima u svemu tome FOTO

Beba Ane Ivanović

Foto: ATA images

Iako tek rođeni dečak nema ni dve nedelje, Ivanovićeva ga je izvela u šetnju sa porodicom, dok je sve vreme bila dobro raspoložena. Fotoreporterima je pošlo za rukom da uslikaju i izgled Ane Ivanović nakon porođaja, tačnije njenu figuru koja je za svaku pohvalu.

Pročitajte Sreća nije zbog Bastijana – Ana Ivanović ovom fotografijom otkrila da li je želela treće dete FOTO

Podsetimo, nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović porodila se početkom maja i na svet donela dečaka. Dva sina, Luka i Leon, liče na Baštijana Švajnštajgera, a još se ne zna ime trećeg deteta.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram