Porodica Katarine Grujić
čestitamo

19 Novembra, 2022 11:15

Prelepe vesti iz doma Katarine Grujić i Marka Gobeljića,Katja je presrećna: Istina je, javili smo prijateljima

Porodica Katarine Grujić ima veliki razlog za slavlje. Naime, Za nešto manje od mesec dana ćerka Katarine Grujić i Marka Gobeljića Katja proslaviće prvi rođendan. Devojčica je prosto neodoljiva, pa ne čudi što svaka njena fotografija, koju ponosna mama stavi na Instagram, oduševi Kaćine pratioce.

Pročitajte: Katarina Grujić poslala snažnu poruku koju svi moraju da pročitaju – U njoj se prepoznala i Jelena Karleuša

Porodica Katarine Grujić

Foto: Ata images

Da će Katja dobiti pravu žurku, pevačica je oduševljeno potvrdila.

– Danas smo poslali prijateljima pozivnice za prvi rođendan, jedva čekamo da proslavimo, biće to prelepa intimna ceremonija – rekla je pevačica za „Republiku“.

Katarina je istakla da će svoju naslednicu jednog dana podržati u bilo kom izboru zanimanja za koje bude pokazivala talenat, pa čak i ako odluči da krene tatinim stopama i bavi se fudbalom.

Pročitajte: Katarina Grujić u strahu za ćerku – Ostala joj je još samo jedna osoba na koju može da se osloni

porodica Katarine Grujić

Foto: Instagram

– Ako bude talentovana za to ja ću je podržati, što da ne. Ja sam rekla, ako bude želela da bude fudbalerka, pevačica, glumica, voditeljka, model, doktor, šta god da poželi, ako bude talentovana i ako to stvarno iskreno voli – ja ću je podržati. Svekar i svekrva su joj kupili loptu još kad je imala tri meseca, sad već trči i šta god da vidi ona šutne. Jako je živahna, jako je aktivna i drago mi je zbog toga – ispričala je pevačica, a na pitanje kada će se porodica Katarine Grujić proširiti, ona je istakla da to ne može da se planira ali volela bi da sačekaju još malo.

Još jedna godina, sledeće godine na poslovnom planu imamo dosta planova i Marko i ja – kroz osmeh je zaključila Kaća.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Republika

FOTO: Rajko Ristić