Davidov modni žiri
Svet

October 26, 2023 15:45

By

Modni žiri, David Ćurčić nije štedeo poznatu glumicu: Izgleda staro (foto)

Davidov modni žiri govori o autfitima ovih poznatih ličnosti

Modni žiri

Modni kreator i kritičar: DAVID ĆURČIĆ
Instagram: https://www.instagram.com/david.curcic/

Oku modnog kreatora i kritičara Davida Ćurčića, nijedan detalj, kada je stajling poznatih ličnosti, u pitanju ne promiče, bilo da je dobro ili loše, ovaj strog, ali i pravedan kritičar nikoga neće ostaviti neocenjenim.

Pročitajte Modni komentator David ni ovoga puta nije štedeo dame – Anastasija, kakav je to nos

U našoj rubrici Modni žiri koja će ubuduće biti redovna, ovaj put ocenjivao je Natašu Ninković, Miloša Bikovića, Ninu Janković, Tamaru Dragičević i Aleksandra Radojičića. 

Davidov modni žiri

Rajko Ristić

Davidov modni žiri čitate i danas, pogledajte ocene poznatih koji je dao modni kritičar

Nataša Ninković

Nataša je, meni bar, jedna od najbolje obučenih glumica kod nas. O njenoj lepoti i talentu ne bih ni da započinjem… Ono što je zanimljivo za Natašin stil jeste da je ona neko ko voli višeslojno kombinovanje komada i aksesoara, to je jedan od najtežih modnih pravaca, jer zahteva više komada različitih dizajna, krojeva, materijala… Ovde mi se jako dopada kako je ovaj Balenciaga sako uklopila i razbila sa haljinom atraktivnog kolorita ispod. Sve pohvale!

Davidov modni žiri

Rajko Ristić

Milos Biković, Nina Janković, Tamara Dragičević

Ovde je možda najgore obučen Miloš, želeo je da postigne efektat ne preterano elegantnog, ali je postigao da izgleda kao da je obukao šta je stigao. Potpuno pogrešan odabir džinsa, obuće i naravno košulje. Tamniji džins i jednobojna košulja sve bi rešile.

Pročitajte Modni žiri – David Ćurčić ni ovog puta nije štedeo poznate, Suzanu Jovanović žestoko iskritikovao (foto)

Što se Tamare tiče, takođe je pogrešila najviše u odabiru haljine, mislim da joj ovaj model i materijal dosta dodaje na zrelosti i ima mi taj starinski momenat, ali ne retro i vintidž, već starinski. Nina je korektna, iako mislim da bi štikla dosta bolje izgledala jer je ipak svečani događaj u pitanju.

Davidov modni žiri

Rajko Ristić

Aleksandar Radojičić

Aleksandar je stilski postigao ono što je trebalo, elegantno-opušteno izgdanje. Vešto se poigrao momentima kao što su raskopčana košulja i obuća koja je razbila odelo na pravi način. Odlično!

AUTOR: SVET

IZVOR: David Ćuričić

FOTO: Rajko Ristić