Modni žiri
Svet

October 10, 2023 18:15

By

Modni žiri: David Ćurčić ni ovog puta nije štedeo poznate, Suzanu Jovanović žestoko iskritikovao (foto)

Modni žiri u kome David ni ovog puta nije štedeo poznate

Modni žiri

Modni kreator i kritičar: DAVID ĆURČIĆ
Instagram: https://www.instagram.com/david.curcic/

Oku modnog kreatora i kritičara Davida Ćurčića, nijedan detalj, kada je stajling poznatih ličnosti, u pitanju ne promiče, bilo da je dobro ili loše, ovaj strog, ali i pravedan kritičar nikoga neće ostaviti neocenjenim. U našoj rubrici Modni žiri koja će ubuduće biti redovna, ovaj put ocenjivao je Suzanu Jovanović, Ružu Rupić, Nuccija i Pljugicu

U nastavku pročitajte kako je David, oštro prokomentarisao sve odevne kombinacije.

Modni žiri

Rajko Ristić

Modni žiri u kome David ni ovog puta nije štedeo poznate, evo šta je rekao za Suzanu

Suzana Jovanović

Nikada nisam doživljavao Suzanu kao ženu sa stilom, ali da ovoliko nema stila, ustvari ovde je reč o ukusu, ne stilu. Ovo je neukusno. Da se razumemo, ovo “modno izdanje” mogu samo da razumem kod nastavnica koje vode 30. đaka u obilazak Divčibara. Možete da mi protivrečiti do sutra, ovo je supruga jednog televizijskog i produkcijskog magnata, ona sebi ne sme da dozvoli da na koncert muževljevog najvećeg projekta, dođe ovako obučena. Kraj. Suzana često u intervjuima priča o odlasku na pijacu, kapiram da je žena možda pomešala gde je pošla, to mogu da razumem i to mi je jedino objašnjenje. Žao mi je, žena izgleda odlično, ali ovo izdanje mi je šokantno.

Modni žiri

Rajko Ristić

Nucci

Nucci ima jako, jako dobra modna izdanja, ima i loša da se razumemo, ali meni se sviđa to što pomera neke granice muške mode kroz svoje autfite, a to je jako teško i pohvalno svakako. On bi mogao, kao svoje pojedine kolege izaći u najobičnijoj trenerci i tako se predstavlja publici. Ovaj momak odlučio je da to radi na jedan originalan način.

Pročitajte Modni komentator David ni ovoga puta nije štedeo dame – Anastasija, kakav je to nos

Ova kombinacija mi se jako dopada, odlična kombinacija teksasa i svih ostalih detalja, ovo mi je jedan od lepiš njegovih autfita. Super mu sve ovo stoji.

Modni žiri

Rajko Ristić

Modni žiri u kome David ni ovog puta nije štedeo poznate, kreator pohvalio Pljugicu

Pljugica

Ma oni su super! I njegov kolega sa testerom i on, meni je sve to stvar ukusa i da li neko sluša i gleda to ili ne, ali da ne započinjem tu temu, Pljugici je ovo prvi put u bilo kom modnom žriju rekao bih. Pa on mi na mrežama izlazi u raznim, diskutabilnim izdanjima, dok je ovo čak i lepo, odlično je iskombinovao boje, ovo jeste jednostavno, ali njemu ovo super stoji. Za prvi put je odlično prošao!

Modni žiri

Ruža Rupić

Ja moram da kažem jednu veliku istinu, ma koliko god gotivio Ružu i poštovao njenu karijeru, ona nikada nije umela da se obuče, nikada nije znala da odabere komade koji će joj vizuelno dodati na visini, na primer… Pritom, eko kožu bih joj potpuno zabranio, uopšte joj ne stoji.

Pročitajte David Ćurčić izneo brojne zamerke na račun Cecinog izgleda, a ni ostale javne ličnosti nije poštedeo

Ova bela torbica, ove patike, pa čak i ova flašica vodke i čaša na podu idu uz ceo ovaj autfit. Jednoglasno pozivaju na reciklažu. Ruža je skoro uvek obučena kao svaka treća klinka u javnom prevozu i pritom što joj većinom ti komadi i ne stoje kako treba.

Da li se slažete sa Davidovim kritikama?

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

IZVOR: David Ćuričić

FOTO: Rajko Ristić