Ceca Ražnatović o Miri Škorić svet portal svet
Svet

April 1, 2024 19:30

By

Posle ovog snimka puklo je najveće estradno prijateljstvo: Ovako je Ceca govorila Miri iza leđa (video)

Ceca Ražnatović o Miri Škorić iznela nepoznate detalje

Ceca Ražnatović i Mira Škorić godinama su bile najbolje drugarice, a njihovo prijateljstvo važilo je za najčvršće na estradi. Međutim, pre nekoliko godina pevačice su prestale da se pojavljuju zajedno u javnosti što je bio jasan znak da je među njima došlo do zahlađenja odnosa.

Ceca Ražnatović o Miri Škorić i kraju njihovog prijateljstva nije želela opširnije da govori.

Ceca Ražnatović o Miri Škorić svet portal svet

Ivan Vučićević

Što se tiče našeg odnosa, mogu samo da kažem da svaka veza ima svoj početak i svoj kraj, i to uvek s razlogom ‒ kratko je tada rekla Ceca.

Pročitajte Jovana poručila Dragani da ne izigrava žrtvu, pa usledio odgovor – Otkud ti pravo

Nikada se neću pomiriti sa Cecom. Ne bih ni pričala o tome, bolje da ćutim. Želim joj svu sreću ovog sveta – rekla je pre nekoliko godina Mira dodajući da ne postoji konkretan razlog prekida njihove komunikacije.

Ceca Ražnatović o Miri Škorić svet portal svet

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Ne bih iznosila razlog jer ne postoji, samo je došlo do prekida komunikacije. Nas dve ne mislimo isto, jednostavno nismo isto. Znam da smo nekad bile kao jedno, ali, ne treba plakati, sve je to život. Jasno mi je da je interesantno, međutim, ne treba praviti od komarca magarca. Ceca je veliki umetnik, zvezda, i tu nema govora. U prošlosti sam uvek imala lepo mišljenje o njoj ispričala je Mira Škorić i naglasila da od pomirenja nema ništa.

Ceca Ražnatović o Miri Škorić na zaboravljenom snimku

Na društvenim mrežama sada se pojavio snimak na kome se vidi kako je nekada govorila Ceca o Miri Škorić i kako su izgledala njihova druženja neposredno pred pucanje najvećeg estradnog prijateljstva.

Ceca Ražnatović o Miri Škorić svet portal svet

Ata images

Njoj smeta uveče kada napunimo pepeljare i ostavimo šoljice, onda ona glumi kućnu pomoćnicu, sređuje, pere i ja joj onda kažem: “Daj bre ostavi to, dođi sedi ovamo”, a ona meni: “Ne, ne, mora sve da blista” – rekla je Ceca u intervjuu pre nego što će prekinuti druženje sa Mirom.

 

@estradni_hunter_007 #fyp #ceca ♬ original sound – Estradni Hunter 007

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES