Davidov modni žiri portal svet
Svet

November 10, 2023 18:15

By

Nataša, ne dozvoli da ti drugi uvaljuju ovakve gluposti… David Ćurčić ostao šokiran izgledom Bekvalčeve (foto)

Davidov modni žiri govori o autfitima ovih poznatih ličnosti

Modni žiri

Modni kreator i kritičar: DAVID ĆURČIĆ
Instagram: https://www.instagram.com/david.curcic/

Oku modnog kreatora i kritičara Davida Ćurčića, nijedan detalj, kada je stajling poznatih ličnosti, u pitanju ne promiče, bilo da je dobro ili loše, ovaj strog, ali i pravedan kritičar nikoga neće ostaviti neocenjenim. U našoj rubrici Davidov modni žiri ovaj put ocenjivao je Danijelu Dimitrovsku, Natašu Bekvalac, Mateu Milosavljević, Kristinu Radenković.

U nastavku pročitajte kako je David oštro prokomentarisao sve odevne kombinacije.

Najpre bih se osvrnuo na čitavu kolekciju Rabanne X H&M rekao bih da je ovo možda i najgora kolaboracija iz H&M u poslednjih par godina, ovo je moje lično mišljenje i sagledavanje tržišta. Odnosno šta je potražnja, a šta je ponuda. Buđenje tog disko vajba je potpuni promašaj , jer sam mišljenja da šljokica imamo i previše , pritom je sama kolekcija jako loše zamišljena, jeftino deluje i miriše na sintetiku.

Davidov modni žiri

Rajko Ristić

Davidov modni žiri – Koju ličnost je pohvalio a koju iskritikovao

Danijela Dimitrovska

– Danijela je model, njena poslovna svrha je da iznese određeni komad. Ona to odlično i radi , ona ima tu model lepotu, kao i vitkost , što je super. Međutim , ona ima još jednu crtu koju imaju mnogi modeli , bezličnost.

Pročitajte Koliko filteri i šminka umeju da prevare – Danijela Dimitrovska uslikana u prirodnom izdanju, nećete je prepozati FOTO

– Meni je ona ravna crta , nemam mi ničega kod nje. Tako da sve što ona nosi , nema mi neku priču , formu. Ovo što nosi , nešto slično tome je nosila i na nekom crvenom tepihu čini mi se, ovo nose klinke po splavovima, ovo je bezveze, a što je najgore od svega , ovo je nova kolekcija “Rabanne X H&M” , a ove pajete imamo svuda, viđeno…

Davidov modni žiri

Rajko Ristić

Davidov modni žiri u kom je sve iskreno do srži – Bekvalčevu dobronamerno iskritikovao

Nataša Bekvalac

– Nataša je prelepa mislim da čak nikad lepše nije izgledala, mislim na lice i kosu… I prezgodna naravno. Ovo što je obukla je katastrofa ja se nadam da će ovi iz H&M-a da prestanu da oblače svoje goste, jer to ne rade dobro…

Pročitajte Modni žiri, David Ćurčić nije štedeo poznatu glumicu – Izgleda staro (foto)

– Najgora sintetika. Rafaela Kara na aparatima. Natašu Bekvalac, obući u ovako nešto je sramotno. Nataša drži se Kristine i nikako, ni po koju cenu, ne daj da ti drugi uvaljuju ove gluposti! Inače si top, kao i uvek!

Davidov modni žiri

Rajko Ristić

Matea Milosavljević

Mlade glumice mi polako ulivaju nadu  da će se možda nekada, na njihovoj sceni nešto i promeniti… Matea se odlučila za smelu, jednostavnu i oštru kombinaciju. Bez obzira na jednostavnost i u neku ruku minimalizma, ako odbacimo momenat gde se veš vidi, razbila je sve to ovim zanimljivim parom cipela.

Pročitajte Modni žiri – David Ćurčić prokomentarisao Elenu Kitić i njen izgled, a ni ostale javne ličnosti nije poštedeo (foto)

– Ona je postigla sve jednim, za naše poznate dame, nebitnim detaljem, a to je obuća. Ona je disko, ovo ostalo je trash.

Davidov modni žiri

Rajko Ristić

Kristina Radenković

– Džemper, salonke, torbica, ovde jedino, jedino dobro izgleda suknja i Kristina naravno. Salonke mi odaju utisak da je došla sa snimanja “Slagalice” džemper mi odaje utisak da je želela da ostane kežual, a da ipak bude cela u šljokicama, a to ne može, tako da je potpuni višak. Torbica izaziva preveliki kontrast, obuća previše elegantna za sve na njoj… Ne znam, nije mi to to.

AUTOR: SVET

IZVOR: David Ćuričić

FOTO: Rajko Ristić