Frizura Danijele Dimitrovske svet portal
Svet

November 28, 2022 09:00

By

Kaput Danijele Dimitrovske ponela bi i Megan Markl: Mnogo je moćan i pristaje samo brinetama FOTO

Stajling Danijele Dimitrovske iskopiraće sve dame

Fashion lekcije koje svakodnevno vidimo na Instagramu neke su od najznačajnijih kada je u pitanju moda 21.veka. Tu je sve moguće, savršeno ukloljeno i što bi mnogi rekli, bez mana.

Pročitajte: Diktira modne trendove – Danijela Dimitrovska pokazala pet efektnih kombinacija za večernji izlazak (video)

Izgled Danijele Dimitrovske

Instagram

Ipak, negde smo ipak sakrili saznanje da i nije sve tako sjajno ali uživamo u detaljima i iznova i iznova tražimo inspiracije.

Jesen je tako jedan spektar boja i ideja koja suptilno nameće mnoga načela pa tako i ona modna. Pogotovu, kada svemu tome dodamo i aktere koji celu sliku pretvore u savršenstvo.

Danijela Dimitrovska danas je naš modni guru koji je jednim potezom pokazao kako treba da izgleda komad odeće koji je tako efektan a tako jednostavan. Odogovor je – kaput sjajnog kolorita.

Pročitajte: Prava poslastica za modne znalce – Danijela Dimitrovska vas uči kako da stilizujete bele klasične pantalone (video)

Prelepih boja koje se stapaju sa okolinom definitvno je odličan izbor za svakodnevni ritam ali i nešto drugačije od običnog. Recimo, ovaj kroj mogli biste poneti i na haljinu uz neke dobre čizme, ali i belu košulju i neprevaziđen džins.

Pročitajte: Razvela se, promenila prezime i adresu – Ovde je Danijela Dimitrovska svila novo porodično gnezdo, sve pršti od luksuza FOTO

Sa druge strane, apsolutno možemo da zamislimo i da Danijela uz ovaj komad nosi francusku kapu.

Totalno romantično, zar ne!?

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram