Rođendanske čestitke za Cecu Ražnatović
Svet

June 14, 2023 10:41

By

Ceca od rane zore u suzama: Anastasijina rođendanska čestitka je potpuno slomila VIDEO

Rođendanske čestitke za Cecu Ražnatović non stop stižu

Folk diva Ceca Ražnatović danas je napunila pedeset godina, a tim povodom ranom zorom oglasili su se njeni brojni fanovi, prijatelji, ali i kolege, među kojima su Dara Bubamara i Aleksandra Mladenović.

Pročitajte Anastasija i Gudelj stigli na Cecinu rođendansku žurku – Pevačica dobila neverovatan poklon FOTO 

Iako je planirala da jubilej proslavi glamuroznom žurkom sa nekoliko stotina zvanica, pevačica je otkazala slavlje zbog teškog perioda kroz koji prolazi njena porodica. I upravo sada, kada je najemotivnija i najranjivija, svaka poruka koju je dobila putem društvenih mreža Cecu je veoma ganula. A, naročito je emotivno reagovala na video Anastasijine fan stranice, u kome ćerka govori o njoj.

Pročitajte Bol za unukom ih je ponovo zbližio – Ceca i Olivera Gudelj zagrljene, ovo Anastasiji mnogo znači FOTO

– Postoje stvari koje se možda ne pričaju roditeljima, majkama, ali ona sve zna – govori Anastasija u videu.

Rođendanske čestitke za Cecu Ražnatović su brojne, a među njima je jedna od fan stranice njene snajke Bogdane, u kojoj se jasno vidi koliko se Veljkova supruga i folk diva vole.

Pročitajte Bilo je pitanje trenutka kada će priznati – Anastasijin odlazak je Cecina rak raka, evo koga krivi za gubitak

A, koliko je Ceca voljena i širom regiona, govori i neobična video čestitka iz vazduha, koji joj je poslao model Siniša Gajić iz Banjaluke.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM