Stara fotografija Cece Ražnatović
Svet

12 јуна, 2023 10:51

By

Anastasija i Gudelj stigli na Cecinu rođendansku žurku: Pevačica dobila neverovatan poklon FOTO

Pedeseti rođendan Cece Ražnatović neće proći bez poklona

Folk diva Ceca Ražnatović 14. juna napuniće pedeset godina, a tim povodom trebalo je da bude održana velika proslava sa nekoliko stotina zvanica. Nažalost, porodica Ražnatović zbog gubitka Anastasijine i Nemanjine bebe prolazi kroz veoma bolne trenutke, pa je proslava otkazana.

Pročitajte Bol za unukom ih je ponovo zbližio – Ceca i Olivera Gudelj zagrljene, ovo Anastasiji mnogo znači FOTO

Pedeseti rođendan Cece Ražnatović

Blic TV

– Jubilarni 50. neću slaviti iz opšte poznatog razloga. Porodici našoj, Anastasiji i Nemanji se desila tragedija i jednostavno nije momenat za slavlje. Niti bi bilo ko drugi slavio kada bi mu se tako nešto desilo. Mene život nije mazio, imala sam zaista ogromne udarce, uspone i padove. Znam da se suočavam i sa najtežim i sa najlepšim trenucima. Život je satkan od tih stvari. Sada mi je prioritet da Anastasija nastavi dalje, kao i Nemanja. Da se svi izdignemo zajedno izdignemo kao porodica i da odbolujemo taj bol koji će ostati u nama. Čovek mora da krene dalje – rekla je folk diva u novoj epizodi svoje emisije „Ceca show“.

Pročitajte Bilo je pitanje trenutka kada će priznati – Anastasijin odlazak je Cecina rak raka, evo koga krivi za gubitak

Pedeseti rođendan Cece Ražnatović

Instagram

Pedeseti rođendan Cece Ražnatović neće biti obeležen onako kako je bilo planirano, ali pevačicina porodica i prijatelji žele da za pevačicu taj dan ipak bude poseban. Zbog toga će u vili u Ljutice Bogdana biti održano manje slavlje na kome će se okupiti samo porodica i Cecini najbliži prijatelji.

Iako je Cecin rođendan tek za dva dana, na pevačicinu adresu su već počeli da pristižu pokoloni. Tako joj je od fanova upravo stigla torta na kojoj je ispisano „Žena, majka, kraljica“.

Pročitajte Anastasija se pomirila sa svekrvom, pa zajedno otputovale na posebno mesto FOTO 

Pedeseti rođendan Cece Ražnatović bio je razlog da se Anastasija i Nemanja iz Trebinja vrate u Beograd. S njima u društvu doputovali su i Gudeljev brat i snajka, no, nije poznato li će se oni prisustvovati Cecinom rođendanu.

Ono što je poznato je to da se u dom pevačice ponovo vraća sreća, a na njeno lice osmeh, što se može videti i po snimcima koje objavljuje na Instagramu.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM