Godišnjica smrti Marine Tucaković
Svet

June 11, 2023 18:45

By

Udarac za udarcem, Ceca nakon gubitka unuke sa knedlom u grlu otkrila tužnu istinu: Desila se tragedija

Ceca Ražnatović rođendan ove godine neće proslavljati

Pre nešto više od dve nedelje Anastasija Ražnatović proslavila je 25. rođendan u toploj Sevilji,a društvo joj je pravio izabranik Nemanja Gudelj i članovi njegove porodice. Iako su se tada radovali i nasmejani pozirali na fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama, samo nekoliko dana kasnije desila se tragedija.

Pročitajte: Bol za unukom ih je ponovo zbližio – Ceca i Olivera Gudelj zagrljene, ovo Anastasiji mnogo znači FOTO

Ceca Ražnatović rođendan

Blic TV

Naime, kao što je poznato Anastasija i Nemanja izgubili su bebu, Cecina ćerka bila je u petom mesecu trudnoće kada je saznala da je srce njene devojčice prestalo da kuca. Mlada pevačica se povukla iz javnosti da bi odbolovala ovaj gubitak, i napustila je Sevilju kako bi vreme provela sa porodicom u Beogradu. Ceca se nije oglašavala do sada nakon ovog tragičnog događaja, a kada su je videli u javnosti neposredno nakon tužnih vesti, bila je vidno uznemirena. Sada je folk diva konačno progovorila o ovom neverovatnom udarcu za njihovu porodicu, i velikoj odluci koju je donela ove godine.

Pročitajte: Bilo je pitanje trenutka kada će priznati – Anastasijin odlazak je Cecina rak raka, evo koga krivi za gubitak

Ceca Ražnatović rođendan

Ata images

Jubilarni 50. neću slaviti iz opšte poznatog razloga. Porodici našoj, Anastasiji i Nemanji se desila tragedija i jednostavno nije momenat za slavlje. Niti bi bilo ko drugi slavio kada bi mu se tako nešto desilo. Mene život nije mazio, imala sam zaista ogromne udarce, uspone i padove. Znam da se suočavam i sa najtežim i sa najlepšim trenucima. Život je satkan od tih stvari. Sada mi je prioritet da Anastasija nastavi dalje, kao i Nemanja. Da se svi izdignemo zajedno izdignemo kao porodica i da odbolujemo taj bol koji će ostati u nama. Čovek mora da krene dalje – rekla je folk diva u novoj epizodi svoje emisije “Ceca show”.

Pročitajte: Svađa Cece i Danijele zbog najmlađeg unuka – Raskol u familiji slomio Bogdanu FOTO

Ceca Ražnatović rođendan

Blic TV

Ceca Ražnatović rođendan neće proslavljati, ali želje za ovaj jubilej nije krila.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images