Nova devojka Đorđa Kuljića
Svet

June 15, 2023 18:15

By

Đorđe Kuljić jednim potezom rekao šta misli o Anastasijinom gubitku: Ova fotografija govori sve

Oženio se Đorđe Kuljić, njegova trudna supruga je prelepa

Đorđe Kuljić i Mila Radojević venčali su se danas, a iako su želeli da se najlepši dan prođe u apsolutnoj tajnosti, Story je došao do fotografija sa ceremonije.

Đorđe i Mila odlučili su da proslave svoje jedinstvo u malom krugu ljudi, tako da je su na ceremoniji prisustvovale samo najbliže i najvoljenije osobe ovog para.

Pročitajte Ista Anastasija – Đorđe Kuljić prvi put sa devojkom u javnosti, šokiraće vas koliko godina ima FOTO

Oženio se Đorđe Kuljić

Svoju ljubav proslavili su sa kumovima, a mlada je blistala u jednostavnoj satenskoj venčanici sa prelepom mašnom oko njenog trudničkog stomačića.

Skromno, bez pompe, Đorđe i Mila zavetovali su se da će biti podrška jedno drugom do kraja života, kao i da će svu svoju pažnju usmeriti na odgajanje ćerkice, a fotografiju sa slavlja je objavio mladin ponosni tata.

Pročitajte Zagrljeni se ljube na ulicama Čikaga – Nova devojka Đorđa Kuljića objavila prvu fotografiju sa svojim zgodnim i bogatim dečkom

Oženio se Đorđe Kuljić

Podsetimo, Mila Radojević u blagoslovenom je stanju, a ove prelepe vesti par je podelio na društvenim mrežama pre nepunih mesec dana.

Pročitajte Nova devojka Đorđa Kuljića TRUDNA – Prve slike STOMAČIĆA, a evo kog je pola beba

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slobodan Radojevic (@bobaradojevic)

Podsećanja radi, Đorđe Kuljić i Anastasija Ražnatović raskinuli su vezu u februaru 2022. godine a do prekida veze je došlo jer su sve manje vremena provodili zajedno u Srbiji, kako zbog odvojenih putovanja i poslovnih obaveza.

– Razlog raskida jeste razdvojenost, ali i druge u ovom momentu nepremostive razlike. Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba – Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram