Fotografija Nemanje Gudelja
Svet

April 28, 2023 20:58

By

Otkrivamo sve detalje Anastasijine svadbe: Njena venčanica je san svake mlade FOTO

Venčanica Anastasije Ražnatović je kao iz bajke

Otkad su saznala da će postati roditelji, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj počeli su sa pripremama za venčanje koje će biti održano u Sevilji.

Pročitajte U dom Ražnatovića stiže još jedna beba – Strasti se ne smiruju, Ceca od sreće ne može da dođe sebi FOTO 

Venčanica Anastasije Ražnatović

Instagram

Pevačica i fudbaler će građanski brak sklopiti u Španiji, u krugu najbliže familije i prijatelja, u julu ove godine. S obzirom na to da je Anastasija u četvrtom mesecu trudnoće, crkveno venčanje i velika svadba odloženi su za sledeću godinu. No, oni već prave planove i za veliku feštu koja će najverovatnije biti održana u Beogradu.

Pročitajte Prvo oglašavanje Anastasije Ražnatović nakon što se saznalo da je trudna – Baba otkrila istinu o polu bebe

Venčanica Anastasije Ražnatović

Instagram

Anastasija je trenutno “zarobljena” u Španiji, gde je pokrenula postupak za dobijanje stalnog boravka, zbog čega ne može da napusti državu. A, svi se nadaju da će do sledeće godine to biti okončano, te će poznati para sa svojom ćerkom moći da dođe u Beograd kako bi počeli sa pripremama za svadbu.

Pročitajte Ljubav Tase i Nemanje konačno dobila priznanje – Emotivan razgovor Cece i Anastasije o trudnoći pun jecaja i suza 

Venčanica Anastasije Ražnatović

Instagram

Pevačica je pre nekoliko meseci radila fotošuting za magazin “Venčanja” i tom prilikom utvrdila kakav joj model venčanice pristaje. A, njeni fanovi su odlučili da joj najlepše stoji raskošna haljina sa šlepom, te bi ona mogla biti venčanica Anastasije Ražnatović.

Pročitajte Počele pripreme za Anastasijinu i Nemanjinu svadbu – Fudbaler otkrio deo atmosfere FOTO 

Venčanica Anastasije Ražnatović

Instagram

Pevačica i fudbaler su već odabrali kumove, a oboje su se odlučili za prijatelje iz detinjstva. Anastasijina kuma će, kako je još od ranije poznato, biti Tara Milutinović, unuka proslavljenog fudbaler i trenera Bore Milutinovića.

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM