Slika Olivere Gudelj
Svet

June 13, 2023 20:45

By

Uživa u Anastasijinom porazu: Objava Olivere Gudelj dokazuje pobedu nad Ražnatovićima FOTO

Slika Olivere Gudelj ostala je pomalo nejasna, šta vi mislite

Nakon što se Anastasija Ražnatović pojavila u Beogradu sa Nemanjom, na tren su stale sve spekulacije o odnosu snaje i svekrve. Iako taj odnos intrigira od samog početka, nekako se samo nematnulo da se u Srbiji po uvreženom mišljenju snaja i svekrva ne podnose. Ta priča važi i za Tasu i Pliveru Gudelj.

Pročitajte Anastasija Ražnatović prvi put u javnosti posle gubitka bebe – Ne krije bol i suze FOTO i VIDEO

Slika Olivere Gudelj

Instagram

Na početku veze sa Nemanjom, Tasa je bila sjajno prihvaćena od strane Olivere i Vanje ali je u jednom momentu sve puklo.

Čini se, kako spekulišu pratioci da se Olivera povukla iz odnosa sa Ražnatovićima kada je ukapirala da je njihova ljubav krajnje ozbiljna.

Slika Olivere Gudelj

Instagram

Dok je trajao Katar, ko se seća, Olivera i Tasa bile su uvek na odvojenim stranama a obe su došle s istom namerom – da bodre Nemanju. Ne postoji nijedna zajednička fotografija sa fudbalskog prvenstva iako su prečesto bile nadomak jedna durge.

Poslednja slika Olivere Gudelj ponovo je pokazala da joj je porodica na prvom mestu. U njenim objavama možete videti tzv stiker , crveni krug, koji asocira na zatvoren krug familije u koji će ući samo odabrani.

Pročitajte Bilo je pitanje trenutka kada će priznati – Anastasijin odlazak je Cecina rak raka, evo koga krivi za gubitak

Slika Olivere Gudelj

Čini se da se Cecina naslednica jedno vreme i nalazila u ovom krugu, a da li je još uvek javnost nagađa. Jedan komentar ispod Oliverine slike podgrejao je sumnje da su fanovi koji misle da je Tasa naprosto odstranjena, u pravu.

On glasi ovako:

– Moji najdraži. Porodica na prvom mestu. 

Ovu objavu je komentarisao Dragi, Vanja, ali je Nemanjin komentar izostao.

Ono što mnogo govori jeste da na ovoj objavi ne postoji Anastasijin lajk a istina o odnosu dvaju porodica jedno će, nadamo se, biti otkrivena…

Pročitajte Bol za unukom ih je ponovo zbližio – Ceca i Olivera Gudelj zagrljene, ovo Anastasiji mnogo znači FOTO

Slika Olivere Gudelj

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram