Anastasija Ražnatović se vraća kući
Svet

June 17, 2023 12:30

By

Posle gubitka bebe i teških dana, Anastasija ostavila Gudelja: Vratila se u porodični dom, Ceca otkrila detalje

Anastasija Ražnatović se vraća kući, u Sevilji više nema sreće

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj proživeli su težak period u prethodnih dvadesetak dana. Dok je proslavljala 25. rođendan i bila najsrećnija na svetu zbog prinove koju je trebalo da dobiju početkom oktobra, život je za nju imao drugačije planove. Samo nekoliko dana od proslave, njen dečko, srpski fudbalski reprezentativac  je podelio tužne vesti na Instagramu da su izgubili bebu u petom mesecu trudnoće.

Pročitajte: Anastasija stigla u Beograd – Evo ko joj pruža utehu u najtežim trenucima

Anastasija Ražnatović se vraća kući

Instagram

Nedavno je završeno finale Lige Evrope gde je pobedu odneo Nemanjin tim, Cecina ćerka vratila se u rodni grad gde će boraviti izvesno vreme. Nakon što je provela šest meseci u Španiji, Anastasija Ražnatović vraća se kući, tačnije u porodičnu vilu na Dedinju. Ceca je otkrila razloge zbog kojih će njena ćerka do daljeg biti odvojena od partnera.

Pročitajte: Drastičan potez nakon gubitka bebe – Odluka slomila Nemanju, Anastasija ostavlja sve

Anastasija Ražnatović se vraća kući

Instagram

Naime, mlada pevačica već uveliko planira da se trajno preseli u Španiju, ali pre toga biće sa svojom porodicom.

– Uželela se Beograda, nije videla porodicu šest meseci. Mene pre tri meseca kada smo Željko i ja otišli da je vidimo. Biće sad tu u Beogradu, jer Nemanja odlazi sa reprezentacijom, pa onda sa bratom i sa snajkom i Dragim… Idu oni omladina negde na odmor. Pa će opet sa Nemanjom negde, pa onda on ide na pripreme u Ameriku i mlada gospođica, još uvek Ražnatović, dolazi kod svoje mame i tetke. Rekla je da ide sa tetkom na Kipar da uživa još malo – kaže Ceca i dodaje:

Pročitajte: Anastasija Ražnatović prvi put u javnosti posle gubitka bebe – Ne krije bol i suze FOTO i VIDEO

Anastasija Ražnatović se vraća kući

Blic TV

– Ja svojoj deci dajem apsolutnu slobodu, sad kad su već stasali, stabilni. Veljko već dvoje dece, šta će mu mama – kaže Ceca u emsiji “Ceca show” na Blic Tv.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images