Edita Aradinović ljubavni život svet novine svet portal
Svet

May 4, 2024 09:00

By

Sa njim je htela da osvoji svet: Zbog ovog muškarca Edita se sukobila sa Karleušom

Edita Aradinović ljubavni život krila od radoznalih pogleda

Pevačica Edita Aradinović ljubavni život nikada nije javno eksponirala i nije želela da otkriva sa kim deli lepe i teške trenutke. Iako su je paparaci nekoliko puta “hvatali” sa markantnim i zgodnim muškarcima, nikada nije potvrdila nijednu romansu, te je mnoge iznenadila vest da je bila pet godina u ljubavi.

Edita Aradinović ljubavni život svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Edita Aradinović ljubavni život skrivala do određenog trenutka

Poslednjih dana spekuliše se o tome ko je muškarac zbog kog se javno prepucavala sa starijom koleginicom Jelenom Karleušom preko društvenih mreža.

Ono što je poznato, jeste da se Editin poslednji emotivni partner sa kojim je bila pet godina u vezi zove Marko i da živi u Dubaiju.

Edita Aradinović je nakon višegodišnjeg ćutanja o ljubavnom životu, početkom protekle godine odlučila da objavi zajedičke fotografije sa dečkom, i to samo dan nakon što je u emsiji “Ami G show” priznala da je u petogodišnjoj vezi i da se njen izabranik zove Marko.

Pročitajte Prazno mesto za stolom, duša za njom plače… Vaskrs u Cecinom domu ove godine nikad tužniji

Uz fotografije koje je objavila, pevačica je emotivnom partneru uputila niz emotivnih poruka i iako mu je tada sakrila lice emotikonom srca, postalo je jasno da ljubavni par vežu česta putovanja i bliskost.

“Ljubavi, osvojićemo ceo svet zajedno”, napisala je Edita.

Edita Aradinović ljubavni život svet novine svet portal

Instagram printscreen

Prema rečima njenih prijatelja, pesme koje je pisala poslednjih godina su sve do poslednje posvećene upravo Marku, kao i nekoliko tetovaža koje je nedavno uklonila, a upravo njega je smatrala svojom najvećom ljubavlju.

Iako su raskinuli pre nekoliko meseci, ljudi iz njihovog bliskog okruženja tvrde da nikada nisu preboleli jedno drugo, te da je pitanje meseca kada će ponovo biti zajedno.

Pročitajte Edita Aradinović za SVET otkrila tajnu negovanog izgleda – Svaka žena ovo može da primeni i izgleda zanosno

S druge strane, mnoge je iznenadio Editin postupak kada je na nastupu od bivšeg dečka dobila veliki buket cveća, ali kada je videla o kome se radi, nije bila nimalo srećna. Ona je tada bacila buket u publiku i poručila bivšem da se nikada neće pomiriti, a snimak kako baca cveće u publiku je ubrzo postao viralan.

Edita Aradinović ljubavni život svet novine svet portal

TikTok printscreen

Nedavno je Edita javno optužila Jelenu Karleušu kada je rekla da je bila sa njenim bivšim dečkom:

“Pomešala si, džukačko ponašanje je to što si mi spavala s dečkom jer tvoj album nije “moja šoljica čaja”. A o njemu tek da ne govorim. To je džukačko ponašanje mama Jeco, ali i dalje te gotivim jer nisi ti kriva što si takva… Idete jedno uz drugo, majke mi”, napisala je Edita na Instagram storiju, a Karleuša je na to samo kratko odgovorila:

“Edita? To što ona govori, govori samo o njoj.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram, Ivan Vučićević