Izgled Edite Aradinović svet portal
Svet

January 27, 2024 10:15

By

Edita Aradinović za SVET otkrila tajnu negovanog izgleda: Svaka žena ovo može da primeni i izgleda zanosno

Izgled Edite Aradinović perfektan je

Naša poznata pevačica Edita Aradinović važi za veoma negovanu damu sa javne scene, koja izgledom parira svetskim zvezdama. Otkako se pojavila na javnoj sceni trudila se da održi mladalački izgled pa je mnogi još doživljavaju devojčurkom. Za portal SVET otkrila je kako održava negu lica i tela i šta je to čega se ona pridržava kada je ishrana u pitanju.

Izgled Edite Aradinović svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Edite Aradinović oduševljava

Popularnu pevačicu često možemo videti u zanimljviim modnim kombinacijama koje upotpunjuje natural glam šminkom, a sada nam je otkrila na koji način postiže svež i negovan izgled uz malo truda.

Izgled Edite Aradinović je besprekoran, a prilikom razgovora sa njom istakla je šta je to što po njenom mišljenju što utiče na podmlađivanje. Edita negovano lice i svež ten ne pripisuje isključivo genetici već posebnoj nezi koju preporučuje svima, a to su kvalitetna kozmetika i hidratantne kreme za lice.

Pročitajte Radikalna promena – Edita Aradinović više ne izgleda isto, novom korekcijom podelila javnost (foto)

– Evo najiskrenije ono sto možda niko neće da kaže, a sem što podmlađuje, čini te zdravom, diže imunitet i stanje svesti, definitivno je povremeni post i autofagija, znači, gladovanje je sve. A uz to kremice, pomadice, moja preporuka je dobar kozmetičar, a on će znati šta je tvom licu potrebno – otkrila je Edita za Svet.

Izgled Edite Aradinović svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Edite Aradinović – Detoks organizma kao prioritet

Autofagija je inače jedan od najpopularnijih pojmova u sferi nutricionizma u poslednjih nekoliko godina i može poslužiti kao izvrstan metod za gubitak viška kilograma, ali je njena prednost pre svega čišćenje organizma odnosno čišćenje oštećenih ćelija, koja omogućava da se obnove i širom organizma stvore nove, zdravije ćelije. Jedino pravilo u autofagiji je ne jesti minimum 12 sati.

Što se tiče namirnica koje se unose na ovom režimu, ne postoje striktna pravila i nema brojanja kalorija, ali je svakako preporuka da izbor budu zdrave i hranljive namirnice, kako bi vaše telo u periodu kada je dozvoljeno da jedete dobilo sve što mu je potrebno.

Pročitajte Nisu mogli da skinu pogled sa nje – Edita Aradinović u minijaturnoj haljinu zapalila masu (foto/video)

Glavna odlika autofagije je uvođenje određenog perioda gladovanja, od 12 do 16 časova na dnevnom nivou, s očekivanjem da će se postići čišćenje organizma. Izgled Edite Aradinović je zahvaljujući ovom režimu fantastičan, a koliko dugo treba primenjivati ovu dijetu najbolje je posavetovati se nutricionistom.

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet

FOTO: ATA images