Nova ljubav Cece Ražnatović
Svet

April 20, 2023 22:00

By

Bez cenzure: Cecini intimni snimci s drugim čovekom izašli na videlo, šta će reći Veljko i Tasa VIDEO

Snimak Cece Ražnatović s ovim glumcem Arkan je zabranio

Pored vrhunskih glumaca kao što su Rade Šerbedžija i Neda Arnerić u kultnom filmu Nečista krv pojavila se i Ceca Ražnatović koja je ulogu Koštane odriglara kao sedamnaestogodišnja devojka. Pošto je bila maloletna, otac je mora da da saglasnost.

Pročitajte Ceca Ražnatović ponovo voli – Prijatelj otkrio da se pevačica ludo zaljubila, a evo kako se sve desilo

Snimak Cece Ražnatović

Youtube Screenshot

Istoimeni film snimljen je još 1991, a prvi put je prikazan šest godina kasnije, ali su tada, na zahtev Željka Ražnatovića Arkana, cenzurisane sve erotske scene Cece Ražnatović. Nekadašnji glavni urednik BK TV Milomir Marić za “Press” kaže da je serija od 13 epizoda prvi put biti prikazan bez ikakve cenzure i sa dosnimljenim scenama sa Žarkom Lauševićem.

– Tačno je da Arkanu nisu odgovarale eksplicitne scene s Radetom Šerbedžijom – rekao je Milomir, urednik serije. 

Pročitajte Ceca Ražnatović uhvaćena kako se ljubi u usta s nepoznatim muškarcem – Kamere sve snimile FOTO

@.balkan.music.official #cecaraznatovic #necistakrv #dimitijesinemitre #kostana #tiktoksrbija #excluziva #vranje #velickovic #film ♬ Originalton – ★ ᴮᵃˡᵏᵃⁿ ᴹᵘˢⁱᶜ ᴼᶠᶠⁱᶜⁱᵃˡ ★

– Neki delovi serije su dosnimljeni i u njoj će se, između ostalih, pojaviti Žarko Laušević, Ljuba Tadić, Rade Šerbedžija i Petar Božović. Laušević igra ikonopisca koji dolazi iz Hilandara i pravi minijaturne ikone koje se gledaju lupom. Zanimljivo je da je kasnije u privatnom životu, dok je bio u zatvoru, Laušević upravo pravio te minijaturne ikone – rekao je ranije Marić.

Pročitajte: Slučajnost ne postoji – Ovi datumi otkrivaju neverovatnu priču Žarka i Anite Laušević

Snimak Cece Ražnatović

ATA images

– Može se reći da je serija potpuno otkriće, pre svega za ljude koji upoznaju mentalitet južnjaka, a učešće Svetlane Cece Ražnatović u glavnoj ulozi, svakako će doprineti da popularnost serije bude velika i primećena – preneo je tada S media portal, pozivajući se na izvor blizak produkciji TV Happy.

Marić je otkrio da je snimanje filma koštalo čak pet miliona dolara, ali on nikada nije prikazan u celosti jer je Arkan iz filma izbacio Cecine ljubavne scene sa Radetom Šerbedžijom.

Pročitajte Istina o zloj maćehi Ceci – Oglasila se Arkanova ćerka i otkrila brojne porodične tajne

Snimak Cece Ražnatović

– Arkan je inače Ccei kupovao haljine, i može se reći da je on bio njen lični stilista. Nije Ccea bila toliko razgolićena u filmu i nije njemu to toliko smetalo. On je bio ponosan na Cecin izgled ali i ljubomoran na scene sa Radetom – otkrio je tada Marić.

Arkan je žarko želeo da Ceca upiše glumačku akademiju ali njen glumački talenat nije uspeo da se razvije.

Iako je Ceca i sada izuzetno lepa žena, Marić je i tada istakao i najavljivao da će svi gledaoci imati priliku da vide kako je Ceca izgledala sa 17 godina.

Pročitajte Ceca Ražnatović u ljubavi sa fudbalerom – Evo kako su reagovali Tasa i Veljko kada su čuli FOTO

Snimak Cece Ražnatović

– Ceca u to vreme nije imala silikone ali je bila onako jedra, baš super. Bila je svima simpatična gde god se pojavila sa osmehom. 

Posle svih ovih godina reditelj Stojan Stojičić je izmontirao kompletan materijal i u seriju uvrstio delove koje je ranije morao da izbaci.

Nečista krv doživela je televizijsku premijeru početkom 2012. godine.

Pogledajte delić iz Nečiste krvi u kojoj Ceca glumi Koštanu.

Pročitajte Emotivni oproštaj – Svetlo pozornice nikad više neće sijati tako jako

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images