Prijina rodna kuća
Svet

February 13, 2024 19:30

By

Aleksandra Prijović u rodnu kuću nije uložila ni dinar, jedna situacija promenila je sve FOTO

Prijina rodna kuća mesto je gde uvek pronalazi mir

Aleksandra Prijović danas važi za jednu od najuspešnijih mladih pevačica. Svakog vikenda njeni nastupi su veoma posećeni. Sebi je obezbedila luksuzan život zahvaljujući talentu koji poseduje ali nekada davno Prijina rodna kuća bila je njeno najsigurnije skrovište.

Prijina rodna kuća

Ata images

Međutim, nije uvek živela u izobilju. Malo je poznato da je Aleksandra rođena u Somobru, a onda je prešla da živi kod roditelja njene majke u Belom manastiru u Hrvatskoj. Dok je još bila devojčica, njeni roditelji Borka i Nedeljko su se razveli.

Prijina rodna kuća

Foto: Instagram

Prijina rodna kuća posedovala je sve kako bi ona u mladosti imala bezbrižno detinjstvo

Nikada u javnosti nije krila da je imala detinjstvo koje nije bilo kao iz bajke, već da se njena majka Borka trudila da joj ništa ne fali tokom odrastanja, a često su je čuvali baba i deda, jer joj je majka imala zakazane nastupe, s obzirom na to da se bavi pevanjem. Vreme nakon vrtića provodila je u društvu bake, koja je glavni krivac što je Aleksandra uplovila u muzičke vode, jer je često sa Prijovićkom vežbala pevanje.

Pročitajte Izbegava majku, tuga Verice je pregolema – Kreatorka se pomirila sa sudbinom 

Prijina rodna kuća skromnog je izgleda, nalazi se nedaleko od centra Belog manastira, imala je sve ono što je Aleksandri bilo potrebno za srećno detinjstvo. Ljubav i nesebičnu podršku pevačica je uvek dobijala, a ta podrška nije prestajala kada je veoma mlada počela da nastupa na brojnim događajima, kako u Belom manastiru, tako i u drugim gradovima. OVDE POGLEDAJTE kako je izgledala Prijina rodna kuća.

Stare fotografije Aleksandre Prijović

Ata images

Prijina rodna kuća dobila novo ruho od prvog honorara

Čim je počela da zarađuje veće honorare, Aleksandra je odlučila da kuću sredi, kako bi njena porodica imala lepši i bolji prostor. U javnosti nikada nije krila da je imala turbulentno odrastanje, ali je uvek isticala da je u najtežim trenucima gledala da iz toga izvuče lekciju i da se izbori za sopstveni opstanak. Prvi “posao” koji je obavljala nije imao veze sa mikrofonom.

Pročitajte Više ga ne krije – Sin Aleksandre Prijović pred kamerama govorio o majci VIDEO

– Kao devojčica sam išla kod bake u firmu i tu sam njenim koleginicama kuvala kafu. Svima sam govorila: “Idem na posao sa bakom”. Međutim, prvi posao od kog sam zaradila neki dinar je bilo pevanje, i to sa 15 godina. Donela sam novac kući jer sam želela da pomognem porodici. Nije mi padalo na pamet da novac trošim na krpice i izlaske – ispričala je Aleksandra.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images