Zdravstveno stanje Snežane Đurišić svet portal svet
Svet

March 5, 2024 18:19

By

U 10 uveče je zvala sveštenika i molila za pomoć: Snežana Đurišić zbog teške bolesti svuda tražila spas

Zdravstveno stanje Snežane Đurišić bilo je veoma loše

Pevačica Snežana Đurišić izgleda kao jaka žena, mnogi bi rekli da je nesalomiva, ali da nije baš tako jasno je po onom što je diva narodne muzike ispričala u emisiji “Ordinacija”. Naime, zdravstveno stanje Snežane Đurišić pre nekoliko godina bilo je ozbiljno narušeno, a tada se ispostavilo da pevačica pati od depresije.

Zdravstveno stanje Snežane Đurišić svet portal svet

Rajko Ristić

– Za sebe, u svojoj glavi, ja nisam imala tu dijagnozu, ali sam videla da nešto nije u redu, jer mi je odgovarala samoća. Smetala su mi čak i moja deca i svako ko boravi u kući više od pola sata. Odlazila sam da radim i brzo se vraćala kući samo da budem sama. Gledala sam serije i igrala igrice, samo da budem sama – rekla je Snežana Đurišić.

Pročitajte Velikoj ljubavi došao kraj – Imali su planove za budućnost, ali sve se nenadano srušilo

– Izgubila sam brata, pa supruga, pa oca. Gubitak supruga je bio veoma surov i to mirenje sa nemoći koju čovek ima… Ja sam i borac i aktivna i spretna, i sve što poželim završim i sada sam posle 36 godina ostala bez svog supružnika. Imao je infarkt. Samo sam se pitala “kako je moguće da ga više nema. Ta nemoć je mene odvela u depresiju – priznala je Snežana.

Zdravstveno stanje Snežane Đurišić svet portal svet

Ivan Vučićević

– Ceo život se na mene sručio. Godinu dana nisam mogla da ne zaplačem na pomen imena mog muža. Znala sam da dok to ne prođe da ne treba da idem negde. Onda sam se sa jednom koleginicom čula, koja je imala istu situciju, i ona me je uputila na duhovnika.

Uzela sam sve te podatke i tek posle mesec dana, kada me je uhvatio taj napad, okrenula sam telefon oko 10 uveče tadašnjeg monaha. Vodio se neki razgovor koga se ja ne sećam, ali zanimljivo je da sam osetila olakšanje nakon tog razgovora. Imala sam i odlazak kod psihologa i nakon godinu dana sam osetila olakšanje – istakla je ona.

Zdravstveno stanje Snežane Đurišić svet portal svet

Ata images

– Hvala bogu, ja sam prošla bez lekova. Kada sam pričala sa duhovnikom, bude mi lakše na sat, dva, a posle toga se povećava na duži vremenski period. Ja sam se i molila i razgovarala. Taj pritisak – izađi među ljude, trgni se… to meni nije prijalo.

Javim se deci, slažem ih da idem da spavam, i uzmem tablet i igram neke gluposti. Ja sam tako radila, to je trajalo i po celu noć. Ali nisam imala strahove. Trajalo je godinu i po dana. Postalo je bolje kada sam otišla na veselje da radim i nisam odmah otišla kući. To je išlo mic po mic. Prošle su četiri godine pre nego što sam pogledala čoveka sa kojim danas živim – zaključila je Snežana Đurišić.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR, ORDINACIJA

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES,