Zdravstveno stanje Snežane Đurišić svet portal svet
Scandal

November 17, 2021 21:00

By

Sin Snežane Đurišić progovorio! Ovo je ISTINA o mojoj majci!

Sin Snežane Đurišić progovorio je o temama koje intrigiraju javnost, a potom otkrio istinu o odnosu sa majkom.

Sin Snežane Đurišić otvorio dušu!

Nedavno je poput bombe odjeknula vest da je Marko Gvozdenović pokrao tadašnje poslodavce nakon čega je sin Snežane Đurišić rešio da javno ispriča svoju stranu priče. Naime, on je u jednom intervjuu objasnio da je imao problema sa alkoholom od kojeg se lečio u dva ili tri navrata, te da mu je majka Snežana bila najveća podrška nakon smrti oca.

Jeste, lečio sam se od alkohola, u dva-tri navrata. Nije bila alarmantna situacija, nego je moje zdravlje bilo u pitanju. Volim da popijem, da izađem, volim sve što vole i ostali ljudi – rekao je sin Snežane Đurišić za Telegraf pa otkrio u kakvim je odnosima sa majkom:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

Ona nema ništa sa tim, ali imala je, bila je uz mene kao majka. Mnogo puta mi je pomogla, materijalno, u svakom smislu. Snežana mi je najveća podrška u životu, posle oca, koji je 2013. godine preminuo, nastradao, ili kako već – dodao je Marko za pomenuti medij.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

Osim toga, sin Snežane Đurišić objasnio je da mu je majka uvek pomagala, te da nije istina da ga je izbacila iz kuće, kako se svojevremeno pisalo.

Kada je moj otac umro, ja sam tražio neka svoja prava, ona neka svoja, ali mislim da je toliko glupo pričati o tome, to je iza nas. Ništa, plivaj dalje, mnogo godina je prošlo. Ona je sada savršen drug, bila je majka, sad je drug, sve je okej. Hvala joj za sve – dodao je on za pomenuti medij.

Inače, kako se navodi u intervjuu, Marko nije pokrao poslodavca, već je te noći ostao bez goriva i baterije na telefonu, pa je uredno vratio pazar sledećeg dana. Ipak, policija mu je uzela izjavu, a zatim je bio pušten.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ