Svet

28 Jula, 2020 19:00

DRAMA! Dragana KRIJE SINA Jovana! Plaši se da će joj ga Siniša OTETI!

Dragani Mitar ništa ne ide od ruke od kada je napustila rijaliti! Prvo je Edo Fetić ostavio i otrčao kod svoje dece u Novi Pazar, a onda je ostala i bez automobila, jer joj je bivši muž Siniša oduzeo skupoceni auto koji joj je poklonio, pa je Dragana već načela honorare koje je zaradila i kupila sebi kola, piše STAR!

„SAMA I PREPUŠTENA SEBI!“

„Trenutno uživam sa svojim sinom Jovanom, po ceo dan smo zajedno, ne ispuštam ga iz vida. Kupila sam novi auto kako bih sebi olakšala jer nije vreme da se vozikam taksijem sa malim detetom. Što se tiče Eda, ne znam šta bih vam rekla, sa njim još uvek nisam ni razgovarala. Otišao je u Novi Pazar zbog dece, ali očekujem da će, kada bude dolazio u Beograd, hteti bar da porazgovaramo”, otkrila je za STAR Dragana, koju je naš paparaco uhvatio kada je sa sinom izlazila iz jednog marketa sa punim kolicima hrane.

„Dragana je sada u nezavidnom položaju, očekuju je tri suđenja sa Sinišom, zbog stana iz kojeg je izbacio i za starateljstvo nad detetom. Nije joj lako. Iznajmljuje stan gde živi sa sinom, sve sama finansira, a od muzičke karijere sada nema ništa zbog trenutne situacije. U svemu je sama i prepuštena sebi, čak strepi i da će joj Siniša oteti dete! Pare koje je zaradila pokušava da rasporedi da može normalno da živi, a razmišlja i o ulaganju u neki biznis. U strahu je da ne ostane bez para, jer nikakvih prihoda nema, onda će morati da otkaže stan i sa sinom se vrati kod roditelja”, rekao je za STAR izvor blizak Dragani.

NOVI STAR! OTKRIVAMO: Maja TRUDNA sa Janjušem, ovo je PLAN za bebu! Darko se SELI u Bosnu zbog DUGOVA! Miljana mora na OPERACIJU! Gagi u BOLNICI zbog Anabele!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR