dragana mitar progovorila
Star

January 10, 2022 10:00

By

Dragana Mitar isprozivala Edu: “Mene zove i prati, a snima se sa ženom!”

Nakon što je u javnosti kao bomba odjeknula vest da su Dragana Mitar i Edis Fetić stavili tačku na svoj ljubavni odnos, za pink.rs oglasila se bivša zadrugarka i otkrila nove detalje drame koja je sve iznenadila.

Dragana Mitar isprozivala Edu: “Mene zove i prati, a snima se sa ženom!”

Mitrova je nešto ranije danas objavila da više nije u ljubavi sa Fetićem, a kasnije i obelodanila njihove prepiske, na kojima se jasno vidi da zadrugarski par više nije u ljubavi. Dragana sada otkriva da je Edo već danima unazad uznemirava i priznaje da više ne želi da je povezuju sa njim.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mitar (@dragana_mitar)

Jednostavno smo se razišli, on čovek ima neke probleme sam sa sobom verovatno. Ne želim više da me povezuju sa njim i želim na tu priču da stavim tačku zauvek. Pisao mi je za rođendan, pa se javljao u toku prošle nedelje, pa sad u petak, pa me prati sa lažnih profila, piše poruke, pa gleda stori… To baš nije normalno za nekog ko se snima sa ženom, za mene je to nenormalno – kaže bivša zadrugarka, pa dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Edis Fetic (@edo_fetic)

Iskrena da budem, ne zanima me sa kim je i šta radi, ali i da je sa nekim, ružno je da ovo radi, jer očigledno on ne poštuje nikoga… A pogotovo evo sad što čujem ako je već sa nekim, toliko koliko poštuje nekoga, mada u stvari, vuk dlaku menja, ali ćud ne – zaključuje Dragana Mitar za pink.rs.

PROČITAJTE I… Jovana Jeremić nije birala reči za koleginicu: Ima facu ko tele!

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, INSTAGRAM