Jovana Jeremic
Svet

10 Januara, 2022 09:00

Jovana Jeremić nije birala reči za koleginicu: „Ima facu k’o tele!“

Voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje da iznenađuje svojom iskrenošću, izjavama i stavovima o gorućim temama, ali i o pojedinim osobamam.

Jovana Jeremić nije birala reči za koleginicu: „Ima facu ko tele!“

Tako je prošle godine Jovana veliku pažnju izazvala kada je javno svoje koleginice isporzivala, rekavši da ne znaju da obavljaju svoj posao.

Jovana Jeremić može sve, zato što je to ona, ona se ne folira – rekla je Jovana jednom prilikom i stavila do znanja da je prema njenom mišljenju ona jedna od retkih koja je iskrena, te se dotakla koleginica koje se kako ona kaže foliraju:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Ja sam po tom pitanju mnogo stroga. I uvek kažem teško onima jednog dana ako ja postanem na nekoj televiziji glavni i odgovorni urednik zato što će se znati rad, red i disciplina. I biću jako stroga po tom pitanju ko može da stane ispred kamere. Zašto? Zato što stvari moraju da se nazivaju pravim imenom. Ja sam protiv toga da se voditeljke lažno predstavljaju, a mnogo ih je. Ne znam, evo uzmu, napišu ime neke moje koleginice za koju znam da nikad nije napisala jedno pitanje, da nije u studiju uopšte kada vodi program, jer joj se to vidi po faci. Ima facu k’o tele kada postavlja neko ozbiljno pitanje. Kakva novinarka?! – rekla je Jeremićeva za domaće medije i tada šokirala sve.

PROČITAJTE I… Oglasio se Duško Tošić: Predstavljen sam kao lošija strana!

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM