duško tošić
Scandal

10 Januara, 2022 08:00

Oglasio se Duško Tošić: „Predstavljen sam kao lošija strana, a svi znaju da se uvek trudim da budem gospodin!“

Posle svađe i navodnog šamaranja u domu porodice Tošić-Karleuša, oglasio se i jedan od glavnih aktera, fudbaler Duško Tošić.

Oglasio se i Duško Tošić: Predstavljen sam kao lošija strana!

Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim putem pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran da se obratim na ovaj način – istakao je fudbaler Duško Tošić na početku svog obraćanja preko društvene mreže Instagram.

Kao što znate i možete da vidite ja sam svugde predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam hteo da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopšte ne pronalazim – naglasio je on.

Ljudi koji poznaju mene znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde god bio i šta god radio. Zato bih hteo da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vetar protiv mene prođe – dodao je Tosić.

 

Podrška za Noleta!

Pošto je demantovao sve u vezi nasilja nad suprugom, Duško više nije hteo da detaljiše, niti bilo šta vezano za svađu, niti za zabranu prilaska Jeleni, nego se okrenuo ka drugoj, takođe, aktuelnoj temi ovih dana, Noletovim problemima sa australijskom vlašću.

Takođe smatram da bi svi trebalo da preusmerimo svoje misli i energiju našem najboljem sportisti Novaku Đokoviću i stanemo svim srcem uz njega. Slično sam prošao u Kini i pretpostavljam kako mu je. Budimo uz njega. Srećna Nova godina i božićni praznici svima, želim sve najbolje – zaključio je sportista.

Podsetimo, Jelena Karleuša je prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici, jer joj je kako se tvrdi udario šamar. Prvi osnovni sud produžio je za još 30 dana fudbaleru Dušku Tošiću hitnu meru zabrane prilaska i komuniciranja sa suprugom.

PROČITAJTE I… Zorka šokirala Tanju! Porodica besna: „Zar su pokloni od Zorice Brunclik preči od naših!”

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN