Recept Zorice Brunclik
Star

January 9, 2022 21:00

By

Zorka šokirala Tanju! Porodica besna: „Zar su pokloni od Zorice Brunclik preči od naših!”

Za razliku od ostalih zadrugara koji su čestitke i poklone dobili od porodica i najbližih prijatelja, Tanju Jovićević je obradovala  Zorica Brunclik.

Ja sam Tanjin dobar drug i prijatelj, uvek joj šaljem sve što joj treba, pa sam prilično zatečen. U dva velika bela džaka spakovao sam Tanji novu garderobu koju sam joj ja kupio i još puno sitnica, ali joj ništa od toga nije stiglo. Gledam i ne verujem, Tanja čita pismo od Zorice Brunclik i Kemiša i čujem kako su joj pažljivo i sa puno ljubavi birali svaku stvar. Niti ona ima veze sa njima, niti ih poznaje nešto prisnije, pa da od njih dobija čestitke i poklone – objašnjava Tanjin prijatelj Đorđe i nastavlja:

Tanja_Jovicevic

Bojan Vuković

Izgleda da je Tanja pevala neku Zoričinu pesmu, pa je ona sad oduševljena, ma samo što je ne usvoji. Baš sam iznenađen. Video sam da se i Tanja šokirala, i suzu je pustila dok je čitala pismo. Baš je tužna jer od porodice i prijatelja nije stiglo ništa. Verovatno sad razmišlja šta li se to dešava napolju. Izgleda da su pokloni od Zorice mnogo važniji, čim su ubačeni, ali kako sam video neku malu kesicu deluje kao da se ona i Kemiš i nisu nešto pretrgli.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ