Izgled Zorice Brunclik
Star

21 Decembra, 2021 14:10

Zorica Brunclik otkrila šta ona i Kemiš rade u KREVETU!

Pevačica Zorica Brunclik je otkrila da ona i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, svoj brak čuvaju pažljivo i da su uprkos decenijama iz sebe, i dalje nežni jedno prema drugom.

Zorica Brunclik otkrila ritual iz kreveta!

Da ljubav uprkos mnogo godina u brsku, ne jenjava, dokazuje i  veoma zanimljiv ritual koji svake noći imaju u krevetu.

I dan-danas se držimo za ruke kada spavamo. Miroljub i ja smo se „našli“, isti smo! Decu sam učila da je kompromis veoma bitan u braku. Pametna žena treba da ćuti, sačeka da prođe bura, pa onda kaže šta joj smeta kod partnera – kaže pevačica.

Brunclikova je otkrila i da je Kemiš trenutno bolestan, i da veoma brine za njege, ali i za sebe, jer ako se razboli neće moći da nastupa.

Unuka je Kemišu prenela „virus vrtića“, kako ga mi zovemo. Razboleli su se i moja ćerka i zet. Sad samo mole Boga da i mene ne uhvati do Nove godine, da bih mogla da pevam. Kemiš je danima toliko promukao da ne može da govori.

Zorica Brunclik Miroljub Arandjelovic Kemis

Ivan Vučićević

Pre Kemiša Zorica je iza sebe je već imala dva braka i troje dece, dok je Miroljub bio takođe razveden, a pre ljubavi sa Zoricom, dobio je dve kćerke. Iako se ljubav nije dogodila na prvi pogled, prvestveno jer on nije želeo da se vezuje, pevačica nije odustajala. Danas uživaju u tri decenije dugoj bračnoj sreći.

Kad sam ga srela nisam znala da je on čovek za mene. Nisam mogla da ga smislim. Mnogo je bio prepotentan, bio je i mršav za moj ukus. O njemu se pričalo u svim krugovima, a na mene nije obraćao pažnju. Ljubio mi ruku kao tetki – prisetila se pevačica u emisiji „Iz profila“ i otkrila da je ona, ipak, bila ta koja je napravila prvi korak.

Ubiće me što pričam ovu priču. Bili smo zajedno na koncertu a moje kolege i ja ga čekamo u kolima da krenemo u hotel. Ustanem ja i zateknem ga kako sedi na koferu od harmonike, onako zgodan do bola, a oko njega deset lepotica i ja ih pitam šta radite vi sa mojim mužem – objasnila je Zorica kako ga je osvojila.

FOTO: RAJKO RISTIĆ