Star

February 22, 2021 16:00

By

ZVANIČNO! Dragana Mitar RAZVEDENA!

Bivša modelsica i zadrugarka Dragana Mitar završila je brakorazvodnu parnicu i sada je i zvanično razvedena od bivšeg supruga Siniše Dragutinovića. Ona iz braka sa njima ima sina Jovana. Oboje su se razišli i pre zvaničnog razvoda i u srećnim su vezama.

Zvanično razvedena

Postupak je okončan jutros u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Istina je, sad sam zvanično razvedena! Srećna sam, baš sam srećna, konačno da se i to završi, ovako zvanično! Dočekala sam posle dve godine da se konačno razvedem, a dobila sam alimentaciju i starateljstvo nad sinom, Jovan je sa mnom – rekla je Dragana za Pink.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mitar (@dragana_mitar)

Ona je rekla i da je Siniša prisustvovao ročištu, ali da ga nije ni primetila i otkrila šte će prvo uraditi:

Jeste, prisustvovao je, ali verujte mi da ga nisam ni primetila. Sad idem da proslavim, biće sve svečano… Mora da se zalije. –  rekla je sveže razvedena Dragana, prenosi Blic.rs.

Međutim, između njih se vodi još postupaka, između ostalog i onaj za nasilje u porodici, pa će se Siniša i modelsica još neko vreme viđati u sudu. Dragana je neko vreme bila u vezi sa Edisom Fetićem, sa kojim je bila i tokom „Zadruge 3”, a sada ima novog dečka, Đorđa Gajića. Njen bivši suprug takođe je u međuvremenu našao novu izabranicu.

 

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ