Ćerke selektora Piksija svet portal
Svet

February 4, 2024 17:00

By

Porodična tajna: Piksi prvog zeta obožava a o drugom ni reč, evo ko je misteriozni milioner

Ćerke selektora Piksija srećno su udate

Dragan Stojković Piksi pred kraj 2023. godine odveo je srpsku fudbalsku reprezentaciju na Evropsko prvenstvo posle dve i po decenije čekanja. I taman kada su svi mislili da je time zaokružio uspešnu godinu, stigle su najlepše vesti, otkriveno da je selektorova mlađa ćerka Anja Valente trudna po četvrti put.

Ćerke selektora Piksija svet portal

Dusan Milenkovic/ATAImages

Ćerke selektora Piksija žive u inostranstvu i obe su udate

Poznato je da je Piksijeva supruga Snežana njegov veliki oslonac i podrška, a pored nje, tu su i njegove ćerke Andrea i Anja i sin Marko.  Dok je Anja često u medijima i aktivna je na društvenim mrežama, o Andrei i njenom izabraniku se vrlo malo zna.

Kada su u pitanju njegove ćerke, čuveni selektor je jednom prilikom izjavio da se u njihov izbor ne meša pa je tako za Huga Valentea, supruga njegove mlađe ćerke Anje pričao uvek sve najbolje.

“Nikada se nisam mešao u Anjin izbor partnera jer je to isključivo individualna stvar svakog čoveka. Ipak, ona je od prvog dana imala moju punu podršku, kao i uvek. Hugo mi se dopao čim sam ga upoznao jer je sportista, iz dobre je porodice, navikao je na sportski način života koji iziskuje mnogo odricanja, požrtvovanja i treninga, izuzetno je lepo vaspitan, edukovan, smiren i lud je za Anjom”, rekao je Piksi za magazin “Hello”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Valente (@valenteanja)

Anja je trenutno živi i radi u Londonu, sa suprugom Hugom Valenteom i ćerkicama, a luksuzna nekretnina u kojoj Anja živi sa svojom porodicom poklon je njenog oca. O njenoj grandioznoj svadbi se mesecima pisalo, dok je i japanski Vog pisao o njoj, kao i mnogobrojni svetski mediji.

Ćerke selektora Piksija svet portal

Instagram printscreen

Za razliku od svoje sestre Anje, Andrea nije toliko prisutna u javnosti, dok svoj život vešto čuva od radoznalih pogleda uprkos tome što je ćerka čuvenog Piksija. Andrein suprug je nepoznat javnosti i iako Andrea ne priča o njemu, na svom Instagram nalogu objavljuje njihove zajedničke fotografije.

Pročitajte Erupcija ljubavi i strasti – Piksi nije prestao da osvaja Snežanu ni u šestoj deceniji, kakva lafčina FOTO

Partner Andree Stojković je mlad i naočit gospodin Mete Yelkenci (Jelkendži), a prema objavama na društvenim mrežama ovaj poznati par uživa u skladnom i srećnom braku.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram