Stan Viki Miljković svet portal svet
Svet

November 29, 2023 19:45

By

Luksuz na svakom koraku: Ovako izgleda stan Viki Miljković ukrašen papreno skupom dekoracijom (foto)

Stan Viki Miljković već je spreman za novogodišnje praznike

Viki Miljković pre nekoliko godina zamenila je dom na Dedinju luksiznim stanom u Beogradu na vodi. Iako ne voli da se hvali luksuzom u kome trenutno živi, pevačica ponekad podeli neki trenutak iz svog doma, pa su njeni pratioci imali priliku da vide kako izgleda stan Viki Miljković.

Stan Viki Miljković svet portal svet

Ata images

Pevačica je i danas pokazala deo porodične oaze koja je već spremna za praznike koji predstoje. Ona je objavila video i nekoliko fotografija na kojima se može videti kako zajedno sa sinom uživa kiteći jelku

Stan Viki Miljković ukrašen skupocenom jelkom

Kako su preneli neki srpski mediji, pevačica je za novogodišnju dekoraciju dala preko dve hiljade evra. No, poznato je da Viki uživa u uređenju doma, pa zbog toga i ne štedi na tome.  Od pre nekoliko godina Miljkovićevoj je uređenje enterijera postalo i sporedni  posao koji joj donosi i ozbiljan novac.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

Iako su pevačicu kritikovali da je možda još uvek rano za novogodišnje ukrase, ona sa kićenjem jelke počinje ranije, jer želi i da joj za Svetog Nikolu, koji je njena krsna slava, dom sija punim sjajem.

Pročitajte Viki Miljković u strahu za zdravlje, lek potražila u crkvi i molitvi – Rak joj je odneo najmilije 

Viki je za početak ukrasila samo dnevnu sobu, a kako saznajemo, u planu joj je da kupi i dekoraciju za ogromnu terasu sa koje se pruža prelep pogled na reku.

Više fotografija iz pevačicinog doma pogledajte u galeriji ispod teksta.

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM