Zdravstveno stanje Viki Miljković svet tabloid svet portal svet
Svet

November 17, 2023 19:30

By

Viki Miljković u strahu za zdravlje, lek potražila u crkvi i molitvi: Rak joj je odneo najmilije

Zdravstveno stanje Viki Miljković pod redovnom kontrolom

Viki Miljković vodi računa o svom zdravlju i redovno ide na lekarske preglede. Što je starija sve je odgovornija prema sebi, ali neki misle da u tome ume i da pretera. Razlog njenog opreza je vrlo opravdan budući da su joj oba roditelja umrla od raka, pa su preventivni pregledi najbolja zaštitita od problema. Iako je zdravstveno stanje Viki Miljković sasvim u redu, pevačica je na oprezu.

Zdravstveno stanje Viki Miljković svet tabloid svet portal svet

Ata images

– Viki ranije nije toliko pazila na zdravlje, nije nikada razmišljala negativno, međutim u poslednje vreme je uhvatila neka paranoja, postala je hipohondar. Stalno radi neke analize, a dobro se oseća, sve je to preventivno. Trudi se da živi zdravo, ali tempo koji joj posao nameće nekada je teško uskladiti sa zdravim životom – kaže izvor blizak pevačici.

Zdravstveno stanje Viki Miljković savršeno je

Izvor tvrdi da je zdravstveno stanje Viki Miljković savršeno i zbog toga što se potpuno promenila, okrenula se veri, ne razmišlja o glupostima…

Zdravstveno stanje Viki Miljković svet tabloid svet portal svet

Ata images

Ranije se nervirala oko svake gluposti, ali sada se trudi da ne razmišlja o stvarima na koje ne može da utiče i koje ne može promeniti. Kako je i sama u više navrata priznala, kukavica je kada su bilo kakvi zahvati u pitanju, pa je lakše sprečiti nego lečiti.

Pročitajte Nećete verovati da je to ona – Viki Miljković se ofarbala u plavo, svi kažu da je kao Karleuša 

Suprug Taške je uvek i u svemu podržava, pa i u navici da se redovno kontroliše, jer zna da je to odgovorno ponašanje. Ipak, veoma je važno izbegavati stresove i održavati dobro raspoloženje jer se tako podiže i imunitet koji je presudan u prevenciji i najtežih bolesti. Zato Viki izbegava sve sukobe, svima misli dobro, redovno se moli, smiruje i to joj donosi i sreću u životu, a ne samo zdravlje – kaže izvor blizak pevačici.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES