Kumstvo Cece i Viki
Svet

June 27, 2023 12:00

By

Još jedno kumstvo dovedeno u pitanje: Ona je stala između Cece i Viki i narušila njihov odnos

Kumstvo Cece i Viki ovi ljudi su pokušali da naruše

Ceca Ražnatović i Viki Miljković druže se još od detinjstva, a svoje prijateljstvo krunisale su i kumstvom. Viki je jedna od retkih osoba kojima folk diva bezrezervno veruje. A, veruje joj toliko da joj je čak poverila i renoviranje svoje vile na Kipru.

Pročitajte Ceca je godinama čuvala najveću tajnu Viki Miljković – Zaklela se na ćutanje

Kumstvo Cece i Viki

Svet printscreen

– Trenutno radimo građevinski projekat. Unutrašnji projekat, tačnije dizajn, završili smo odavno. Prvo je trebalo samo da se uradi rekonstrukcija, ali ta rekonstrukcija je bila, mnogo, mnogo velika. Sve smo izmenili, i sada će Cecina kuća imati preko 600 kvadrata. To je mnogo veliki zahvat i dok smo razgovarale Ceca, Lidija i ja, došle smo do zaključka da će verovatno sve ići iz početka. Ceca nije zahtevna, ima potpuno poverenje. Sve radove je prepustila meni i Lidiji, kao i našem timu arhitekata – ispričala je u oktobru 2022. Viki za medije.

Pročitajte Napali Viki Miljković – Kad ti kuma Ceca nije tu pokazuješ pravo lice

Kumstvo Cece i Viki

Kako Kurir saznaje od dobro obaveštenog izvora, radovi na vili u Aja Napi, koja je trenutno u vrlo lošem stanju, nisu uopšte ni započeli, a kako se moglo naslutiti na osnovu Violetinih izjava od prošle godine, trebalo je da oni uveliko budu u toku. S obzirom na to, mnogi su pomislili da se folk diva predomislila, te da je prijateljstvo i kumstvo Cece i Viki narušeno, istina je sasvim drugačija. Glavna prepreka za realizaciju poslova su im kiparske vlasti, koje im još nisu izdale građevinsku dozvolu za taj poduhvat.

Pročitajte Viki Miljković priznala – Ceca je jača od nedaća

Kumstvo Cece i Viki

Ata images

Rekonstrukcija vile je zasad stopirana, a kako su kiparske vlasti veoma rigorozne prilikom izdavanja građevinskih dozvola, pitanje je kad će i da li će Viki uopšte uspeti da obezbedi svu potrebnu dokumentaciju za kuminu vilu na obali mora i kada će radovi na njoj konačno početi.

Pročitajte Marija žestoko potkačila Viki – U sve umešana Ceca

Kumstvo Cece i Viki

Ata images

– Malo nas je usporilo dobijanje same građevinske dozvole na Kipru, koja ne zavisi od nas, nego od njihovih državnih organa. U međuvremenu, desile su se i neke globalne nepogode, tako da čekamo da se ostvare svi ti uslovi da nastavimo dalje – rekla je Miljkovićeva.

IZVOR: STARS

FOTO: ATA IMAGES